1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel voor privé gezelschap

Wilt u voor een prive gezelschap een hotelovernachting boeken? Dan bent u bij Suite Hotel Pincoffs aan het juiste adres. Ons hotel is gevestigd in het hart van Rotterdam. Ons hotel is waarschijnlijk het enige echte boutique hotel van Rotterdam. We zijn ook het enige hotel in de havenstad dat de kwalificatie Buitengewoon Aangenaam heeft gekregen in de Michelin Gids. Dat lijkt ons een prima aanbeveling om ons hotel te overwegen als hotel voor een prive gezelschap. Wat de reden achter het afhuren van een hotel ook is, wij staan voor u klaar om dit helemaal mogelijk te maken. Meer weten? Dan kunt u altijd even kijken bij de uitgebreide informatie elders op deze site.

Voor een prive gezelschap een hotelovernachting boeken

Bij Suite Hotel Pincoffs staan we altijd klaar om u een onvergetelijk verblijf mee te laten maken. U kunt dan ook even komen kijken bij ons als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is. Neem eens contact met ons op om te bespreken wat uw specifieke wensen zijn voor uw overnachting. U kunt natuurlijk alleen kiezen voor een overnachting, maar we kunnen hier ook een speciaal arrangement van maken. We hebben meerdere verschillende arrangementen op onze website voor u klaarstaan. Neem hier gewoon eens een kijkje als u meer wilt weten de aansprekende arrangementen die wij te bieden hebben.

Meer weten over Suite Hotel Pincoffs?

Bij ons hotel vindt u mensen die altijd voor u klaarstaan. Die er voor willen zorgen dat u een fantastische tijd mee gaat maken. Ons hotel is gevestigd in een rijksmonument dat prachtig is gerenoveerd. Er heerst bij ons een persoonlijke, warme sfeer, waarbij u niet verlegen zult zitten om luxe. En als u ons hotel uit stapt staat u gelijk aan de Maas, op misschien wel een van de mooiste plekjes van de stad. We nemen al onze mogelijkheden graag een keer met u door. Neemt u hier een keer contact over op met ons? Dit kan via onze website, telefonisch of per mail.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl