1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel Rotterdam Centrum

Suite Hotel Pincoffs is hét boutique hotel van Rotterdam Centrum, centraal gelegen op de Kop van Zuid nabij het openbaar vervoer. Hotel Pincoffs is gemaakt voor wie niet alleen maar een bed zoekt in Rotterdam, maar een unieke ervaring. Alle kamers en suites in het monumentale pand aan het water zijn verschillend ingericht en voorzien van luxe materialen en apparaten.

Hoge waardering
Van alle hotels in Rotterdam Centrum krijgt Hotel Pincoffs de hoogste waardering van reizigers. De gasten gaven het hotel de afgelopen tien jaar een gemiddeld cijfer van 9,3 op verschillende beoordelingssites.

Luxe inrichting
De kamers zijn luxe ingericht met bijzondere meubels, fraai sanitair, kingsize boxspringbedden van Auping, een expressomachine op de kamer, een muzieksysteem van Dampf waarmee je je eigen muziek kunt streamen en natuurlijk de allernieuwste tv’s. Het gebruik van koffie, thee, tafelwater en wifi is helemaal gratis. Veel kamers hebben ook nog authentieke details uit 1879.

Douanegebouw
Het kleinschalige hotel in Rotterdam Centrum was ooit een douanegebouw, dat is neergezet door Lodewijk Pincoffs in 1879. In 2008 werd het vervallen pand omgetoverd in een luxe boutique hotel op de Kop van Zuid, de wijk die behoort tot Rotterdam Centrum.

Whirlpool of bubbelbad
Hotel Pincoffs in Rotterdam heeft als hotel twee suites met whirlpool of bubbelbad. Deze baden staan voor het raam. Je kunt vanuit de whirlpool kijken naar de skyline van Rotterdam.  

Arrangementen
Je kunt een verblijf in Suite Hotel Pincoffs extra leuk maken met een bijzonder arrangement. Wij bieden culinaire arrangementen, culturele arrangementen en actieve arrangementen aan waardoor je er echt even helemaal uit bent.  

Meer informatie
Voor meer informatie over Pincoffs, kijkt u op onze website. U vindt hier foto’s en filmpjes van de verschillende kamers. De beschikbaarheid kunt u links in de kalender controleren. Wilt u liever persoonlijk contact? Belt u dan met +31 (0) 10 29 74 500, of stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel RotterdamHotel boeken RotterdamBijzondere overnachting, Green keyDesignhotel RotterdamBoetiekhotelVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam hotelsLunchen RotterdamHotels aan het water.