1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel Rotterdam Ahoy

Hotel Pincoffs bevindt zich op de Kop van Zuid in Rotterdam, ongeveer drie kilometer van Ahoy. Ons 4-sterrenhotel hotel ligt direct aan de Nieuwe Maas, waardoor feitelijk heel Rotterdam gemakkelijk is te bereiken. Ahoy is slechts een paar metrohaltes verwijderd van Pincoffs en is daarom een ideale uitvalsbasis voor als u een congres, beurs, sportevenement of concert bezoekt in het Rotterdamse Ahoy.Origineel en groen
Hotel Pincoffs is het hoogst gewaardeerde (9,3), origineelste en groenste hotel van Rotterdam. Wij serveren bij het ontbijt en de lunch zo veel mogelijk biologische of fair trade producten. Het interieur is een spannende mix van design, antiek, modern en klassiek. Onze kamers hebben elk een eigen, unieke inrichting. Er zijn kamers met hoge plafonds, kamers met een vide of kamers met een historisch balkenplafond. In vele suites vindt u nog originele details uit 1879. Er is zelfs een suite die door kunstenaars is ingericht met bijzondere meubels die zijn gemaakt uit gerecyclede materialen.

Meer informatie
Voor meer informatie over Pincoffs, kijkt u op onze website. U vindt hier foto’s en filmpjes van de verschillende kamers. De beschikbaarheid kunt u links in de kalender controleren. Wilt u liever persoonlijk contact? Belt u dan met +31 (0) 10 29 74 500, of stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel RotterdamHotel boeken RotterdamGreen keyDesignhotel RotterdamBoetiekhotelVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam hotelsLunchen RotterdamHotels aan het water.