1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel Rotterdam

Hotel Pincoffs in Rotterdam is een kleinschalig, duurzaam en sfeervol hotel dat u alle luxe en comfort biedt, centraal gelegen op de Kop van Zuid. Met onze persoonlijke service, onze aandacht voor details en onze comfortabele, luxe inrichting weten wij ons te onderscheiden van andere hotels in Rotterdam.

Boek uw kamer of suite
Hotel Pincoffs is het ideale sfeerhotel hotel voor een heerlijk weekendje weg. Wij combineren luxe en comfort met een unieke inrichting en sfeer en bieden u alleen de beste service. Luxor, Ahoy, LantarenVenster, het Nederlands Fotomuseum, de winkels, het Wereldmuseum en ss Rotterdam zijn vanuit ons hotel eenvoudig te bereiken. De watertaxi meert aan voor onze deur. Komt u bij ons overnachten? Dan kunt u kiezen voor diverse kamers:
-          Een standaard kamer
-          Een luxe kamer
-          Een vide kamer
-          Een junior suite
Alle kamers zijn verschillend ingericht, met veel luxe, comfort en originele vondsten. U heeft gratis espressokoffie, thee, tafelwater en internet op de kamer. Als u net dat beetje meer wenst, zoals een zeer uitgebreide badkamer met whirlpool en regendouche, dan is in Hotel Pincoffs in Rotterdam een suite de beste optie:
-          Een suite XL
Of u nu kiest voor een kamer of suite: u slaapt altijd in comfortabele Auping boxspringbedden en geniet van een prachtig gedecoreerde ruimte en een topservice. Naast overnachtingen biedt Hotel Pincoffs u ook volledige arrangementen:
-          Culinaire arrangementen
-          Culturele arrangementen
-          Ontspanningsarrangementen
-          Een heerlijk huwelijksarrangement
We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Zelf kunt u al direct kijken welke kamers of suites beschikbaar zijn in de door u gewenste periode.

Contactgegevens
Wilt u meer informatie over Hotel Pincoffs in Rotterdam, bekijk dan online onze brochure. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u vanzelfsprekend graag verder:
-          Stuur ons een e-mail via info@hotelpincoffs.nl;
-          Bel Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel met whirlpoolHotel bij ErasmusbrugDuurzame hotelsBruidssuite RotterdamBijzondere overnachtingVIP hotelVergaderen RotterdamRomantisch hotel RotterdamLunchen in RotterdamHotelkamer met whirlpool.