1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel met whirlpool

Bij Hotel Pincoffs in Rotterdam kunt u een luxe hotelkamer boeken met whirlpool. In dit hotel is geen kamer hetzelfde! U verblijft dus in een unieke kamer met een geheel eigen sfeer en stijl. Een aantal van onze kamers hebben als extra luxe een whirlpool. Boekt u bijvoorbeeld een suite bij Hotel Pincoffs, dan kunt u een hotelkamer reserveren met whirlpool.

Unieke suites met een eigen stijl

Hotel Pincoffs in Rotterdam is gevestigd op een unieke locatie aan de Maas. Hotel Pincoffs is een bijzonder hotel met een persoonlijk karakter. In ons kleinschalige en duurzame hotel vindt u suites met whirlpool. Als u uw huwelijksnacht doorbrengt in Hotel Pincoffs, kiest u voor een suite met een adembenemend uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam. Ook  bruidsparen bieden wij een bijzondere ervaring. Hotel Pincoffs is uitgeroepen door toonaangevende trouwsites en -bladen tot het hotel met de mooiste bruidssuites van Nederland. Kies daarom voor ons Happy Huwelijks Arrangement met:

-          Een persoonlijke ontvangst

-          Rozenblaadjes op bed

-          Een fles Pincoffs Pink Fizz naast de whirlpool

-          Heerlijke bonbons (made by Chocoholic)

-          Een luxe pakket Bulgari-badkamerartikelen

-          Gebruik van iPod met docking station

-          Een luxe ontbijt in de suite

-          Een late check-out zodat u lekker uit kunt slapen

Hotel Pincoffs heeft drie unieke bruidssuites in ieder een geheel eigen stijl:

-          De rode Love Suite

-          De groene Romantic Suite

-          De crème-chique Pincoffs Suite

-           De kunstzinnige Art Suite

Boek meteen een bruidssuite

Breng uw huwelijksnacht door bij Hotel Pincoffs in Rotterdam en u beleeft een onvergetelijke huwelijksnacht! Maak een keuze voor een van onze luxe bruidssuites met whirlpool! Bekijk meteen online welke suites er beschikbaar zijn op uw huwelijksdatum. Hebt u vragen over Hotel Pincoffs of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel met jacuzziHotel best dealDuurzaam vergaderenBoutiquehotelZakenontbijt RotterdamVergaderruimte RotterdamSuite met jacuzziOntbijten RotterdamLast minute hotel in RotterdamHotelbar.