1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel met jacuzzi

Een luxe hotel waar u suites vindt met jacuzzi is hotel Pincoffs in Rotterdam. De Corner Suites in dit bijzondere boutique hotel zijn voorzien van een jacuzzi. Deze suites bieden vanuit de kamers en vanuit het bad een fraai uitzicht over de rivier. 

Deze suites zijn gemaakt voor een paar dagen heerlijk even weg. Ze zijn voorzien van alle luxe, waaronder badjassen van Egyptisch katoen, slippers, heerlijke natuurlijke badkamerartikelen van Grown Alchemist, bluetooth muziekinstallatie, gratis espressokoffie, biologische thee, tafelwater, wifi, airco en minibar. Vanzelfsprekend zijn tal van extra's te bestellen om het verblijf nog aangenamer te maken.

 

Arrangement
Bruidsparen kunnen kiezen voor ons Happy Huwelijks Arrangement. Dit arrangement staat bol van de leuke en lekkere extra's. Je hoeft zelfs niet eens meer zelf je bad te vullen en kunt 's ochtends heerlijk uitslapen.
Hotel Pincoffs is niet voor niets door toonaangevende trouwsites en -bladen uitgeroepen tot het hotel met de leukste bruidssuites van Nederland met een jacuzzi in de suite. 

U kunt heel gemakkelijk meteen online de beschikbaarheid van onze suites checken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel Ahoy RotterdamDuurzaam hotelBoutique hotels NederlandWeekend RotterdamVergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadLuxe hotels in RotterdamHotel Rotterdam Ahoy.