1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel Erasmusbrug

Hotel Pincoffs ligt vlakbij de Erasmusbrug in Rotterdam. Het hotel biedt vanuit alle suites uitzicht op de beroemde Erasmusbrug en op de skyline van Rotterdam. Hotel Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan het water op de trendy Kop van Zuid tussen de mooiste architectuur en de leukste hotspots van Rotterdam.

Verblijf in Hotel Pincoffs
Een verblijf in Hotel Pincoffs is altijd bijzonder. Geniet van het monumentale pand met fantastisch uitzicht op de Erasmusbrug. Vanwege de vormgeving wordt de Erasmusbrug in de volksmond ook wel ‘De Zwaan’ genoemd.
Boek een luxe weekendje weg en verblijf in Suite Hotel Pincoffs. Het hotel is niet alleen gelegen nabij de Erasmusbrug, maar ook in de nabijheid van het Nieuwe Luxor Theater, Ahoy Rotterdam, Katendrecht, de Markthal, cultureel uitgaanscentrum Lantaren Venster, het Nederlands Fotomuseum, ss Rotterdam en de Entrepothaven.
Maak ook gebruik van de handige watertaxi. Deze taxi heeft een halte voor onze hoteldeur.

Geniet van een weekendje weg in Rotterdam en maak een keuze uit een van onze luxe arrangementen:

-          Culturele arrangementen
-          Culinaire arrangementen
-          Ontspanningsarrangementen

Ook als u een zakelijke bijeenkomst hebt, kunt u terecht bij Hotel Pincoffs bij de Erasmusbrug. Kies dan voor een vergaderarrangement.

Beschikbaarheid

Bekijk direct de beschikbaarheid op de door u gewenste data op deze website. Indien u meer wilt weten over Hotel Pincoffs, onze kamers en uites, de inrichting, onze arrangementen en de prijzen, bekijk dan onze online brochure of neem contact met ons op:

-          Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.
-          Neem telefonisch contact op met het Pincoffs team via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel best dealDuurzame hotelsBoutiquehotelBijzondere overnachtingVergaderruimte RotterdamSuite met jacuzziRomantisch hotel RotterdamHotelkamer met whirlpoolHotel met jacuzzi.