1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel e-bike arrangement

Wilt u de omgeving van Rotterdam op uw gemak ontdekken? Kies dan voor een hotel met e-bike arrangement. Terwijl u overdag Rotterdam onveilig maakt op de e-bike, komt u ’s avonds en ’s nachts optimaal tot rust in een luxueus hotel. Bij Hotel Pincoffs bieden we u een interessant arrangement inclusief overnachting, ontbijt, twee Vesper e-bike’s en pechhulp en verzekering onderweg. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid op pad gaat. In het hotel geniet u bovendien van gratis DVD-bibliotheek, bar en terras. Ideaal als u na een enerverende tocht met de e-bike wilt uitrusten in het hotel.


Ontdek de mooie havenstad met een e-bike arrangement hotel

Het e-bike arrangement hotel maakt een gewoon stedentripje naar Rotterdam nét wat spannender. Zo kunt u met de e-bike flinke afstanden afleggen en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het strand en de nabij gelegen bossen en natuurgebieden. Uiteraard kunt u met de e-bike ook op uw gemak de stad ontdekken. Rotterdam heeft veel te bieden. Zowel qua bezienswaardigheden als qua activiteiten. Het arrangement is de kans om de mooie havenstad te doorkruisen of comfortabel van A naar B te reizen. Tip: tijdens het inchecken ontvangt u een gratis info-pakket over de stad. Ontdek de beste tips en tricks in dit pakket!

Hotel e-bike arrangement online boeken

Wilt u het hotel e-bike arrangement online boeken? Neem dan contact op met de receptie via de e-mail of telefoon of doe uw aanvraag online. Aangezien wij eerst de beschikbaarheid van de e-bikes willen controleren, kunt u het arrangement niet direct online boeken. Daarnaast wijzen we u op het feit dat er op zaterdag een kleine toeslag wordt berekend en dat het arrangement niet beschikbaar is op feest- en andere bijzondere dagen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

De leukste doe-arrangementen van Rotterdam

De beste culinaire arrangemeten van Rotterdam