Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer

Hotel Ahoy Rotterdam

Hotel Pincoffs bevindt zich op de trendy Kop van Zuid, vlakbij Ahoy in Rotterdam. Ons kleinschalige boutique hotel is een ideale uitvalsbasis voor bezoekjes aan Ahoy, Nieuwe Luxor theater, bioscoop en jazzpodium LantarenVenster, maar ook het stadscentrum is binnen een paar minuten te bereiken. Ons hotel heeft 4 sterren en de kamers en suites zijn bijzonder luxe uitgerust.

Van harte aanbevolen
Suite Hotel Pincoffs wordt door vele onafhankelijke instanties beoordeeld als een van de beste hotels van Rotterdam. Het 4-sterrenhotel is beloond met de gouden Green Key, het hoogste ecolabel in Nederland. De Michelin Gids beveelt Pincoffs van harte aan en gaf het hotel een onderscheiding.
Ahoy in Rotterdam is zeer eenvoudig met de metro te bereiken vanuit Hotel Pincoffs. Met de watertaxi, die voor de deur van het suitehotel aanmeert, bent u binnen een paar minuten ook in het winkelhart van Rotterdam en bij het Museumpark. Het hotel ligt op loopafstand van het Nieuwe Luxor.
Hotel Pincoffs onderneemt duurzaam en heeft voor alle inspanningen op het gebied van het milieu de gouden Green Key ontvangen, een keurmerk dat alleen is weggelegd voor bedrijven die hun groene imago echt kunnen waarmaken.

Meer informatie
Op onze website vindt u meer informatie en sfeerimpressies. U kunt links op de site onze kalender raadplegen voor beschikbaarheid van onze kamers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Pincoffs:
Groen hotel RotterdamDuurzaam hotelBoutique hotelsWeekend RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam weekendje wegLuxe hotels in RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel Rotterdam AhoyHotel boeken Rotterdam.

Menu
Bel
Lokatie
Boek