1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel Rotterdam Ahoy

Zoekt u een hotel in de buurt van Ahoy Rotterdam? Hotel Pincoffs bevindt zich op de Kop van Zuid in Rotterdam, vlakbij Ahoy. Maak van uw bezoek aan Rotterdam Ahoy een uitje en boek een kamer of suite in hét boutique hotel van Rotterdam: Suite Hotel Pincoffs.

Het kleinschalige hotel is de ideale uitvalsbasis voor wie in Ahoy Rotterdam moet zijn. Hotel Pincoffs ligt direct aan de Nieuwe Maas, vlakbij de Erasmusbrug. Van hieruit is heel Rotterdam gemakkelijk te bereiken. Ahoy is slechts een paar metrohaltes verwijderd van Pincoffs. Met een verblijf in het 4 sterren superior hotel combineert u gemak met groot comfort. Hotel Pincoffs is de ideale uitvalsbasis voor als u een congres, beurs, sportevenement of concert bezoekt in het Rotterdamse Ahoy. 

Bijzondere kamers
Alle kamers en suites in Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid zijn individueel ingericht. Het interieur is een spannende mix van design, antiek, modern en klassiek. Onze kamers hebben hoge plafonds, kamers met een vide of kamers met een historisch balkenplafond. In vele suites vindt u nog originele details uit 1879. Er is zelfs een suite die door kunstenaars is ingericht met bijzondere meubels die zijn gemaakt uit gerecyclede materialen. 

Groenste
Wij presenteren ons als het leukste, origineelste en groenste hotel van Rotterdam. Wij serveren bij het ontbijt en de lunch zo veel mogelijk biologische of fair trade producten.

Meer informatie
Voor meer informatie over Pincoffs, kijkt u op onze website. U vindt hier foto’s en filmpjes van de verschillende kamers. De beschikbaarheid kunt u links in de kalender controleren. Wilt u liever persoonlijk contact? Belt u dan met +31 (0) 10 29 74 500, of stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel RotterdamHotel boeken RotterdamBijzondere overnachting, Green KeyDesignhotel RotterdamBoetiekhotelVergaderlocatie hotelRotterdam hotelsLunchen RotterdamHotels aan het water.