1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel aan het water Rotterdam

U wilt graag een keer overnachten in een hotel in Rotterdam dat aan het water gelegen is? Dan nodigen wij u van harte uit om eens te komen kijken bij Suite Hotel Pincoffs. Dit is een mooi, prachtig gelegen boutique hotel waar u zich meteen thuis zult voelen. Het kleinschalige hotel heeft meerdere luxe kamers met jacuzzi, die daarnaast ook nog voorzien zijn van vele andere voordelen. Zoekt u dan ook een hotel aan het water in Rotterdam, dan raden wij u aan om gewoon eens bij ons een kijkje te komen nemen. Op onze website vindt u uitgebreide informatie, waarbij u online ook nog eens heel eenvoudig kunt boeken.

U zoekt een hotel in Rotterdam aan het water?

Ons boutique hotel is prachtig gelegen. Het ligt op de Kop van Zuid, centraal aan de rivier. U heeft vanuit ons hotel uitzicht op de Erasmusbrug. Daarom is dit een perfecte plek voor een weekendje weg, of een langere periode. U zit dan op een zeer centrale plek in Rotterdam, op loopafstand van een groot aantal van de leukste hotspots van de stad. We hebben een team voor u klaar staan dat zich altijd helemaal voor u in wil zetten. Samen zorgen ze ervoor dat u een fantastisch verblijf heeft. Ons hotel is zeer hooggewaardeerd. We hebben onder andere van Michelin de onderscheiding ‘Buitengewoon Aangenaam’ gekregen.

Het hotel in Rotterdam aan water

Wilt u meer weten over ons hotel? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons hotel heeft. U kunt ook onze website bezoeken. Hier hebben wij uitgebreide informatie over ons duurzame hotel voor u klaarstaan. Als u ons fotoboek bezoekt, krijgt u een goede indruk van ons hotel aan het water in Rotterdam. Een boeking maken is via onze website heel eenvoudig. Op onze officiële site bieden wij u altijd de beste prijs van het internet. We hopen u dan ook snel te mogen begroeten in ons hotel in Rotterdam aan het water.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl


Suite met bubbelbad, Boetiekhotel Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, Hotel met whirlpool, Romantisch hotel Rotterdam