1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Hotel aan de Maas Rotterdam

Als u denkt aan Rotterdam, denkt u vermoedelijk aan de hoge gebouwen en de Nieuwe Maas. Deze imposante rivier snijdt door de stad heen en is een bijzondere attractie voor mensen die op bezoek komen in Rotterdam. Hoe mooi zou het dan zijn om een hotel aan de Nieuwe Maas in Rotterdam te hebben? Indien u hier wel oren naar heeft, raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Suite Hotel Pincoffs. We hebben de mooiste kamers voor u ingericht. U kunt een of meerdere dagen werkelijk tot rust komen. In onze kamers staan originaliteit, comfort en luxe centraal!

Op zoek naar een hotel in Rotterdam aan de Nieuwe Maas?

Heeft u voor uw hotel in Rotterdam de Nieuwe Maas als locatie in gedachten? Dan is het goed om een kijkje te nemen op onze website. Hier krijgt u al snel een goede indruk van wat u bij ons allemaal kunt verwachten. We hebben ons hotel zeer romantisch ingericht. Daarbij is het ook nog eens gevestigd in een schitterend rijksmonument. Dit hebben wij gerenoveerd om er een ideaal hotel van te maken. Niet gek dan ook dat we in de Michelin-gids zeer positief beoordeeld worden. Eigenlijk is Hotel Pincoffs het enige echte boutique hotel in Rotterdam. Het is een bijzonder hotel waar de gasten en hun comfort centraal staan. Een team van enthousiaste medewerkers maakt van uw verblijf een onvergetelijk verblijf aan de Nieuwe Maas.

Boek nu uw hotel aan de Nieuwe Maas in Rotterdam

Als u boekt via de officiële website bieden wij u altijd de beste prijs. Als een andere onverhoopt goedkoper is, matchen wij dit aanbod. We zorgen niet alleen dat uw kamer helemaal in orde is, maar staan ook klaar om u te helpen als u een bijzondere dag wilt plannen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over ons hotel in Rotterdam aan de Nieuwe Maas. We staan altijd klaar om deze te beantwoorden, of om gelijk uw boeking op te nemen.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl