1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Groen hotel Rotterdam

Suitehotel Pincoffs is het origineelste groene boetiekhotel van Rotterdam. Geen gewoon groen, maar bijzonder groen. Leuk groen. Wij zijn trots op ons Green Key-label, een milieukeurmerk dat niet zomaar wordt verstrekt. Dit ecolabel is alleen voor bedrijven die verder kijken dan morgen. Pincoffs is met haar gouden Green Key-label, het hoogst haalbare niveau, een buitengewoon groen hotel in Rotterdam.

Groen ondernemen van Pincoffs
Onze kamers zijn ingericht met antiek, design, hergebruikte meubels en creatieve vondsten van kunstenaars die gerecyclede materialen hebben gebruikt bij de creatie van unieke meubelstukken. Al onze stroom is groen en ons team is alert op verspilling. De producten die wij bij ons ontbijt en lunch gebruiken zijn in veel gevallen biologisch of fair trade geproduceerd.
Wij bouwen sinds kort aan een Pincoffs-bos in Panama. Met ons Pincoffs Panama Project willen we iets tastbaars doen voor een beter milieu. Gezelschappen die vergaderen in Pincoffs krijgen een boom cadeau. Maar ook individuele gasten van het hotel stellen we in de gelegenheid virtueel een boom naar keuze te planten in ons bos in de provincie Veraguas. Meer over dit groene initiatief leest u op elders op onze site.

Meer informatie
Kijkt u op onze website voor meer informatie over Pincoffs, het leukste groene hotel van Rotterdam. U kunt links in de kalender de beschikbaarheid van onze kamers en suites controleren en deze direct en veilig boeken. Voor persoonlijk contact kunt u bellen naar +31 (0) 10 29 74 500 of een e-mail sturen naar info@hotelpincoffs.nl. Graag tot ziens!

Meer over Hotel Pincoffs:
Green keyDesignhotel RotterdamBoetiekhotelVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderen RotterdamRotterdam hotelsLunchen RotterdamHotels aan het waterHotel RotterdamHotel bij Erasmusbrug.