1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Gastronomisch arrangement met overnachting

Voor een romantische overnachting in Rotterdam bent u bij Suite Hotel Pincoffs aan het juiste adres. Ons hotel is waarschijnlijk het enige echte boutiquehotel van Rotterdam. Bij ons vindt u prachtige kamers, een heerlijke, romantische sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Maar bij ons kunt u ook terecht voor een heerlijk diner. Boek dan ook bij ons een gastronomisch arrangement met overnachting om eens optimaal te kunnen genieten van al het moois dat Rotterdam te bieden. Ons hotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd rijksmonument, waar de grootste sfeer van vroeger nog duidelijk te proeven is.

Een overnachting met gastronomisch diner

Bij Suite Hotel Pincoffs gaat u een onvergetelijke dag en nacht beleven. Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie op deze website om meer te weten te komen over wat u bij ons allemaal kunt verwachten. Ons hotel heeft een prachtige mix van grandeur, monumentale details, inspirerende interieurelementen en de krachtigste fotografie. Dit alles dan ook nog eens verpakt in een warme, persoonlijke sfeer. En wanneer u de deur uitstapt staat u meteen bij de Maas, met de Erasmusbrug in uw zicht. Wat kunt u zich nog meer wensen van een gastronomisch arrangement met overnachting?

Uw overnachting met gastronomisch element online boeken

U wilt uw overnachting die gastronomisch is online boeken? Geen probleem! U doet dit eenvoudig via onze website, of via een van de vele partnersites waar onze suites te bespreken zijn. U vindt bij ons prachtige suites met whirlpool, alsmede een zeer luxe uitrusting. Bij de prijs zijn onder andere inbegrepen gratis Wifi, espresso op de kamer, biologische thee, tafelwater, een minibar en airconditioning. We hebben in de Michelin gids als enige hotel in Rotterdam een kwalificering Buitengewoon Aangenaam ontvangen. We hopen dat u dit zelf een keer wilt komen ontdekken bij ons!

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl