1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Exclusief afhuren hotel

Bent u op zoek naar een mooi hotel in Rotterdam dat u exclusief af kunt huren? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Suite Hotel Pincoffs. We zijn het enige echte boutique hotel in Rotterdam, waar u een persoonlijke sfeer en romantische elementen aan zult treffen. Ons hotel is kleinschalig, maar biedt grootse kamers. Deze zijn uitgerust met jacuzzi en voorzien van een aantal andere extra's. Als u bij ons de deur uitstapt staat u gelijk aan de Maas en heeft u uitzicht op de Erasmusbrug. Exclusief afhuren van ons hotel is altijd mogelijk. U kunt hier dan gewoon even contact met ons over opnemen, om te bekijken wat de opties zijn.

Wilt u ons hotel afhuren?

Als u een bijeenkomst heeft, waarvoor u de bezoekers met zijn allen wilt onderbrengen in hetzelfde hotel, dan vindt u in Suite Hotel Pincoffs een perfecte optie. Maar ook als u bijvoorbeeld een familieuitje heeft waarbij u graag wil dat de hele familie bij elkaar in hetzelfde hotel zit, dan staan wij ook voor u klaar. We bespreken graag de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben. Wij maken dan voor u een arrangement, dat helemaal is aangepast aan uw wensen. U heeft hier een groot aantal opties bij, die wij dan graag eens met u door willen nemen. Een hotel afhuren dat exclusief voor u is? In het mooie Rotterdam? Bij Suite Hotel Pincoffs is dit altijd mogelijk.

Meer weten over het exclusief afhuren van ons hotel?

Indien u ons hotel wilt afhuren, dan kunt u gewoon even contact met ons opnemen om de opties te bespreken. Een hotel afhuren in Rotterdam is altijd mogelijk bij ons. Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig hotel waar u optimaal kunt genieten van al het moois wat Rotterdam u te bieden heeft. Met prachtige, luxe kamers, een unieke inrichting en een ligging aan de Maas is ons hotel de perfecte keuze. Hier kunt u natuurlijk ook altijd even een kijkje voor nemen bij de uitgebreide informatie en foto's die u elders op deze website terugvindt.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl