1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Exclusief afhuren hotel

Bent u op zoek naar een mooi hotel in Rotterdam dat u exclusief af kunt huren? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Suite Hotel Pincoffs. We zijn het enige echte boutique hotel in Rotterdam, waar u een persoonlijke sfeer en romantische elementen aan zult treffen. Ons hotel is kleinschalig, maar biedt grootse kamers. De Corner Suites zijn uitgerust met whirlpool met massagejets of een bubbelbad voor twee personen en voorzien van een aantal andere extra's. Als u bij ons de deur uitstapt staat u gelijk aan de Maas en heeft u uitzicht op de Erasmusbrug. Exclusief afhuren van ons hotel is altijd mogelijk. U kunt hier dan gewoon even contact met ons over opnemen, om te bekijken wat de opties zijn.

Wilt u ons hotel afhuren?

Als u een bijeenkomst heeft, waarvoor u de bezoekers met zijn allen wilt onderbrengen in hetzelfde hotel, dan vindt u in Suite Hotel Pincoffs een perfecte optie. Maar ook als u bijvoorbeeld een familieuitje heeft waarbij u graag wil dat de hele familie bij elkaar in hetzelfde hotel zit, dan staan wij ook voor u klaar. We bespreken graag de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben. Wij maken dan voor u een arrangement, dat helemaal is aangepast aan uw wensen. U heeft hier een groot aantal opties bij, die wij dan graag eens met u door willen nemen. Een hotel afhuren dat exclusief voor u is? In het mooie Rotterdam? Bij Suite Hotel Pincoffs is dit altijd mogelijk.

Meer weten over het exclusief afhuren van ons hotel?

Indien u ons hotel wilt afhuren, dan kunt u gewoon even contact met ons opnemen om de opties te bespreken. Een hotel afhuren in Rotterdam is altijd mogelijk bij ons. Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig hotel waar u optimaal kunt genieten van al het moois wat Rotterdam u te bieden heeft. Met prachtige, luxe kamers, een unieke inrichting en een ligging aan de Maas is ons hotel de perfecte keuze. Hier kunt u natuurlijk ook altijd even een kijkje voor nemen bij de uitgebreide informatie en foto's die u elders op deze website terugvindt.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Hotel met whirlpool, Luxe overnachten in Rotterdam, Vergaderen Rotterdam, Romantische hotelkamer Rotterdam