1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Duurzame hotels

Suitehotel Pincoffs is gevestigd op de trendy Kop van Zuid in Rotterdam en is één van de bekendste duurzame hotels van Nederland. Sinds 2010 zijn onze inspanningen op het gebied van milieuzorg en duurzaamheid bekroond met een gouden Green Key-label, de hoogste onderscheiding in Nederland. Het gouden certificaat wordt alleen toegekend aan organisaties die zich op een positieve manier onderscheiden en veel meer doen voor het milieu dan wettelijk noodzakelijk is. Sinds kort bouwt Pincoffs bijvoorbeeld aan een eigen bos in Panama.

Pincoffs’ duurzaamheid
Onze duurzame manier van ondernemen vindt u in ons hotel bijvoorbeeld terug in de inrichting: op vele plaatsen staan meubels die door kunstenaars zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ook hebben wij veel antiek een nieuw leven gegeven in ons hotel. Duurzame hotels dragen hierdoor bij aan een beter milieu. Veel producten die wij in onze bar en ontbijtruimte serveren zijn biologisch of fair trade geproduceerd. Natuurlijk waken wij over ons energieverbruik. En het prettige is, dat onze gasten altijd profiteren van maximaal comfort in ons 4-sterrenhotel. Al onze kamers en suites zijn zeer luxe uitgerust met boxspring bedden van Auping, een espressomachine, iPod docking station, luxe sanitair, dikke handdoeken en badjassen. In de meeste kamers zijn nog historische details uit 1879 te vinden.

Informatie
Op onze website vindt u films en foto’s van de kamers, suites, bar, ontbijtzaal en vergaderkamers, maar ook kunt u daar meer lezen over onze duurzame wijze van ondernemen. U kunt onze kamers boeken via de kalender links op de site of u mailt ons op info@hotelpincoffs.nl . Als u liever persoonlijk contact heeft, kunt u ons bellen op +31 (0) 10 29 74 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Duurzaam vergaderenBoutiquehotelZakenontbijt RotterdamVergaderruimte RotterdamSuite met bubbelbadOntbijten RotterdamLast minute hotel in RotterdamHotelbarHotel met whirlpoolHotel Ahoy Rotterdam.