1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Duurzaam vergaderen

Bij Suitehotel Pincoffs kunt u stijlvol en duurzaam vergaderen. In onze Stijlkamer met monumentaal plafond heeft u een heerlijk Rotterdams uitzicht op de rivier, de bruggen en het Noordereiland. In onze Studio aan de kleine patio aan de achterzijde van ons pand treft u rust en een bijzondere inrichting. Ons hotel is voorzien van een ecolabel.

Plant je eigen boom ons Pincoffs-bos
Sinds 2010 zijn de kamers en vergaderzalen van Hotel Pincoffs bekroond met de hoogste onderscheiding voor milieuzorg: de gouden Green Key. Wij zijn trots op het certificaat, dat alleen is weggelegd voor bedrijven die serieus werk maken van maatregelen die het milieu ontzien. Om het duurzaam vergaderen bij ons extra leuk te maken, mag elk gezelschap dat in Hotel Pincoffs vergadert een boom planten in het Pincoffs Panama Project. Het is ons cadeau aan u en samen dragen we dan bij aan een beter milieu. Wij nemen alle kosten voor onze rekening, maar u bepaalt de samenstelling van ons bos. Meer over dit groene initiatief leest u op onze site.
Wij serveren tijdens de vergaderingen en de lunches vooral biologische en fair trade producten. Vanzelfsprekend gebruiken wij in ons hotel alleen groene stroom en klimaatgecompenseerd ‘groen’ gas. Voor de oplettende gasten zullen ook onze creatieve, duurzame vondsten in het hotel zichtbaar zijn.

Meer informatie
Bij Hotel Pincoffs vindt u een geweldige vergaderruimte in Rotterdam, waar u geniet van een inspirerende, historische omgeving. Veel authentieke details uit het voormalige douanegebouw zijn bewaard gebleven (deze voorgaande zin is op elk zoekwoord anders gesteld en kan zo blijven). U vindt op deze website meer informatie over de ruimtes en onze scherpe prijs. U kunt contact met ons opnemen via 010-2974500 of info@hotelpincoffs.nl. Graag tot ziens.

Meer over Hotel Pincoffs:
Duurzaam hotelBoutique hotels NederlandWeekend RotterdamVergaderlocaties RotterdamRotterdam weekendje wegLuxe hotels in RotterdamKleinschalig hotelHotel Rotterdam AhoyHotel ecolabelGroen hotel Rotterdam.