1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Designhotel Rotterdam

Designhotel Pincoffs in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument op de trendy Kop van Zuid. Wij bieden u charme, comfort en alleen de beste service. Vanuit ons duurzame, kleinschalige en luxe hotel heeft u een schitterend uitzicht op de rivier, de bruggen en de skyline van de stad.

Verblijf bij Pincoffs
Pincoffs is voor een weekendje weg het ideale designhotel in Rotterdam. Het hotel ligt dichtbij Luxor, Ahoy, LantarenVenster, het Nederlands Fotomuseum, de winkels, het Wereldmuseum, ss Rotterdam en de fraaie Entrepothaven.
De watertaxi meert aan voor onze deur. Tijdens een overnachting wentelt u zich in luxe. Ook voor andere gelegenheden bieden wij u diverse arrangementen, bijvoorbeeld:
-          Culturele arrangementen
-          Culinaire arrangementen
-          Ontspanningsarrangementen
-          Een fantastisch huwelijksarrangement in één van onze bruidssuites
Ook op zakelijk gebied kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons in een prachtige, sfeervolle omgeving vergaderen, of u nu met een klein of groot gezelschap bent.

Beschikbaarheid
Wilt u een overnachting, een arrangement of een vergaderruimte boeken in designhotel Pincoffs in Rotterdam, bekijk dan direct de beschikbaarheid op de door u gewenste data op deze website. Mocht u meer willen weten, over bijvoorbeeld onze kamers en suites, de inrichting, onze arrangementen en de prijzen, bekijk dan de brochure of neem gerust contact met ons op:
-          Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.
-          Neem telefonisch contact op met Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Bruidssuite RotterdamBoetiekhotelVIP hotelVergaderen RotterdamRomantisch hotel RotterdamLunchen in RotterdamHotels aan het waterHotel met whirlpoolHotel bij ErasmusbrugDuurzame hotels.