1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Design hotel Rotterdam

Bent u op zoek naar een mooi, bijzonder hotel voor een speciale overnachting in Rotterdam? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij de informatie over ons hotel die u op deze website terugvindt. Bij Suite Hotel Pincoffs bent u namelijk aan het juiste adres voor een fantastisch arrangement. Een arrangement waarbij u niet alleen maar de mooie dingen kunt ontdekken die hier te vinden zijn, maar waar u ook een comfortabele nacht door mag brengen in een schitterend hotel. Een hotel dat ook nog eens gelegen is aan de Maas, met uitzicht over de Erasmusbrug. Rotterdamser dan dit kan het eigenlijk niet!

Een design hotel in Rotterdam bezoeken

Bij Suite Hotel Pincofs bent u aan het juiste adres voor een overnachting in een bijzonder hotel. We mogen de naam design hotel met ere dragen. Niet alleen is ons hotel qua inrichting het toppunt van design, we vinden het ook leuk om in ons hotel de aandacht te besteden aan design. Zo hebben wij altijd de mooiste fotografie in ons hotel hangen, om onze gasten mee te inspireren. Ons hotel is gevestigd in een oud Rijksmonument, dat helemaal is gerenoveerd. Ons hotel is voorzien van prachtige designelementen, die een overnachting bij Pincoffs tot een unieke ervaring maken.

Meer weten over ons design hotel in Rotterdam?

Als u de design hotels in Rotterdam naast elkaar legt, dan is er eigenlijk maar een hotel dat er uitspringt. Suite Hotel Pincoffs is namelijk het enige hotel in Rotterdam dat van de Michelin Gids de kwalificatie Buitengewoon Aangenaam kreeg. We laten u graag zien waarom dat zo is. U kunt eenvoudig via onze website een kamer boeken, maar dit kunt u ook doen via een van onze partnersites. Neem eens een kijkje bij de arrangementen op onze website om te zien of hier een arrangement voor u bij zit. Hier willen we u natuurlijk altijd ook meer over vertellen.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl