1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Celebration Special - inclusief in-room dining en cadeaus

Hotel Pincoffs en Gastrobar STER zijn jarig en trakteren! Kamer inclusief in-room dining, ontbijt, welkomstdrankje en leuke extra's

CELEBRATION SPECIAL: luxe kamer + ontbijt + 4 gangen in-room diner box + welkomstdrankje + boek

Samen 15 jaar. Let's celebrate!

Hotel Pincoffs en Gastrobar STER zijn in maart 2021 jarig en worden samen 15 jaar.
Dat mag wat ons betreft worden gevierd. Zeker nu het restaurant onlangs een Bib Gourmand van de Michelin-inspecteur heeft ontvangen!
De coronatijd heeft ons sterker dan ooit met elkaar verbonden. De samenwerking oogst veel applaus bij onze gasten. Value for money, is ons motto. Samen sterker, is onze leuze.
Extra leuk: Je kunt vanaf nu ook weer een bijpassend wijnarrangement boeken. Doe dit tijdens het maken van de boeking op onze eigen website. Kies tijdens het boeken voor Wijnarrangement 1 persoon bij de Arrangementen extra's en wij regelen de rest. Kies voor 2 stuks als je samen wilt genieten.    

Wie jarig is, trakteert!
Om onze verjaardagen en onze samenwerking te vieren, regent het cadeaus. Deze actie is geldig vanaf 15 februari tot 31 maart.
Voor wie op deze Officiële Website van Hotel Pincoffs een kamer inclusief in-room dining boekt krijgt van ons vier cadeaus:

• Gratis heerlijke bio-ontbijt voor 2 personen
• Gratis welkomstdrankje (Pincoffs Pink Fizz)
• Een Celebration Diner Box met extra lekkernijen van STER
• Het boek Hotel aan de Maas, een boek van 228 pagina's waarin wordt verteld over het ontstaan van Hotel Pincoffs en de wereld die er achter schuil gaat.

De Celebration Box van Gastrobar STER, voor wie na 15 februari en in maart bij ons verblijft, bevat een heerlijk 4-gangendiner en een paar extra leuke verjaardagstraktaties. Binnen het verrassingsmenu wordt rekening gehouden met dieetwensen.
Optioneel: bijpassend wijnarrangement voor 20 euro p.p.
Het wijnarrangement wordt in afgesloten eenheden aangeboden. Je kunt het wijnarrangement boeken als extra tijdens het boeken van het arrangement. Dit arrangement is alleen boekbaar op onze eigen website. 

Corona-informatie: Wij zullen dit diner volgens de meest recente coronarichtlijnen serveren. Tijdens de lockdown is dat met een serveerwagen die we in twee gangen direct voor jouw kamerdeur klaarzetten. Het diner wordt gepresenteerd in boxjes om zelf uit te pakken.
Veel plezier. Let's celebrate!

Meer informatie bij Team Pincoffs. 
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl