1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Culinair eten Rotterdam

De beste manier om een dierbare of geliefde te verrassen is met een luxueus etentje. Wilt u culinair eten in Rotterdam en aansluitend overnachten in een mooi boetiek hotel? Maak dan kennis met de culinaire arrangementen van Hotel Pincoffs. Wij bieden u arrangementen inclusief 3-gangen diner bij een restaurant naar uw keuze. Restaurants waar wij mee samenwerken zijn onder andere Tres Special, Bib Gourmand Special en FG Food Labs. Naast dat wij de reservering maken bij het restaurant, kunnen wij het vervoer naar de locatie verzorgen. Daarnaast rekent u in ons hotel op allerlei andere services en luxe faciliteiten.Culinair etentje Rotterdam: maak het zo luxe als u zelf wilt

Een culinair etentje Rotterdam maakt u zo luxueus als u zelf wilt. Zo kunt u bij sommige restaurants tevens een wijn- en kaasarrangement bijboeken. Overdag kunnen wij een sloep voor u huren of u tips geven voor activiteiten en bezienswaardigheden in de stad. Na het etentje kunt u direct komen uitrusten op uw comfortabele kamer waar u gebruik kunt maken van onze gratis DVD-bibliotheek. Voor een extra bedrag kunt een extra luxe kamer boeken met whirlpool of jacuzzi. Tot slot kunt u natuurlijk ook het nachtleven in Rotterdam induiken of een afzakkertje komen drinken in onze hotelbar.

Culinair eten in Rotterdam: boek direct bij Hotel Pincoffs

Onze arrangementen voor culinair eten in Rotterdam en overnachten bij Hotel Pincoffs boekt u door contact met ons op te nemen. Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid, waardoor wij uw aanvraag graag persoonlijk behandelen. U kunt uw aanvraag zowel via de website als telefonisch of via de e-mail aan ons doorgeven. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de culinaire arrangementen, neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt u graag bij het boeken van een ontspannen én smakelijk verblijf in Rotterdam.

De leukste doe-arrangementen van Rotterdam

De beste culinaire arrangemeten van Rotterdam