1. Vul uw code in
  2. Loyalty card
Altijd gratis espresso, thee, fles water en wifi in kamer

Cadeaubon, brochure & boekEen cadeaubon van Hotel Pincoffs is een prachtig geschenk voor alle leeftijden. Verras je geliefde of familielid, verre vriend of zakenpartner. U bepaalt zelf het bedrag dat u cadeau doet. Een kamer met ontbijt kunnen wij al bieden van ongeveer 145 euro. Een kamer, ontbijt en arrangement al vanaf 195 euro. 

Onze brochure


Bestel het boek Hotel aan de Maas


Naar aanleiding van het 10-jarige bestaan van Suitehotel Pincoffs heeft het een kloek boek uitgegeven:
Hotel aan de Maas.
Het boekt telt 228 pagina's vol interviews, verhalen en ankedotes uit 10 jaar Hotel Pincoffs,. Met heel veel fotografie. En onmisbare tips & tricks voor wie zelf een klein hotelletje wil beginnen. Het boek kost 25 euro. 

Bestellen?
Koop het boek online bij Bol.com 

Meer informatie
Wij wensen u veel leesplezier!

Eerste boutiquehotel

Pincoffs was in 2008 het eerste boutiquehotel van de stad. Het is gevestigd in een rijksmonument uit 1879. Suitehotel Pincoffs scoort de hoogste beoordelingscijfers van Rotterdam en omstreken.
De gast waardeert het hotel tussen een 9,3 en een 9,7. Pincoffs werd in 2018 door TripAdvisor 4e geplaatst in de Top 25 van Beste Kleine Hotels van Nederland. 


 

In het kader van het boek en het 10-jarige bestaan van het hotel interviewde Paul Verspeek van RTV Rijnmond de hoteleigenaren over hun leukste ervaringen. Klik op het blokje hieronder voor het interview. 
Brochure
Voor geïnteresseerde gasten heeft Suitehotel Pincoffs ook een brochure beschikbaar, zowel digitaal als in print.
Het printexemplaar kunt u afhalen bij onze receptie.

Klik hier voor onze digitale Engelstalige brochure.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Team Pincoffs. Wij helpen u graag. 

Telefoon: +31 10 29 74 500
E-mail: info@hotelpincoffs.nl

Suitehotel Pincoffs is een duurzaam bedrijf. Wij proberen zo min mogelijk papier te gebruiken en zoveel mogelijk papier te hergebruiken. Ons boek is gedrukt op duurzaam papier. Onze digitale folder is een van de manieren om het milieu enigszins te ontlasten.  

Menu
Bel
Lokatie
Reserveren