1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Een cadeau om bij weg te dromen

CADEAUBON
Zoek je een perfect cadeau? 
Geef dan een mooie cadeaubon voor een overnachting in het leukste en meest romantische boutiquehotel van Rotterdam als geschenk. Je kunt hem afhalen bij de receptie of we sturen hem op naar jou of het adres van de jarige. Een cadeaubon van Hotel Pincoffs is een prachtig geschenk voor alle leeftijden. U bepaalt zelf het bedrag dat u cadeau doet. Een kamer met ontbijt kunnen wij al aanbieden vanaf 125 euro.
Koop hier jouw cadeaubon

CADEAUBON ++
Cadeaubon extra leuk maken? 
Wil je het cadeau extra leuk maken, dan kun je ook een kamer met culinair arrangement cadeau geven. Wij werken samen met diverse toprestaurants. Er is al een culinair arrangement vanaf 340 euro voor 2 personen inclusief overnachting, ontbijt, diner en wijnen, water en koffie.  HOTEL AAN DE MAAS
Een fraai koffietafelboek over Hotel Pincoffs: Hotel aan de Maas. 
Naar aanleiding van onze verjaardag heeft Hotel Pincoffs een kloek boek uitgegeven. Het boek is een hartstikke leuk cadeau, zo is gebleken. Veel mensen kennen het hotel uit de gelijknamige docusoap op RTL4, die in 2007-2008 in 43 afleveringen werd uitgezonden bij RTL4 in het Land. Het boek telt 228 pagina's vol interviews, verhalen, achtergronden en anekdotes uit het kleurrijke hotelleven. Plus heel veel fotografie. En onmisbare tips & tricks voor wie zelf een hotelletje wil beginnen. Het boek kost aan de receptiebalie 15 euro.
Bestellen en bezorgen kan ook? Koop het boek online bij Bol.com (18,95 euro) 

Meer informatie over het boek
Wij wensen u veel leesplezier!

HOOGST GEWAARDEERD
Pincoffs was in 2008 het eerste boutiquehotel van de stad. Het is gevestigd in een rijksmonument uit 1879. Suitehotel Pincoffs scoort de hoogste beoordelingscijfers van Rotterdam en omstreken. Die score wordt bereikt door hoge cijfers op het gebied van hygiene, uitzicht, ligging, interieur en service.  
De gast geeft het hotel een cijfer tussen een 9,3 en een 9,7.
Pincoffs werd in 2020 door 's werelds grootste reisadviessite TripAdvisor als 5e geplaatst in de Top 25 van Beste Kleine Hotels van Nederland. 


 


In het kader van het boek en de verjaardag van het hotel interviewde Paul Verspeek van RTV Rijnmond de hoteleigenaren over hun leukste ervaringen.
Klik op het blokje hieronder voor het interview. 
Brochure
Voor geïnteresseerde gasten heeft Suitehotel Pincoffs ook een brochure beschikbaar, zowel digitaal als in print.
Het printexemplaar kunt u afhalen bij onze receptie.

Klik hier voor onze digitale Engelstalige brochure.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Team Pincoffs. Wij helpen u graag. 

Telefoon: +31 10 29 74 500
E-mail: info@hotelpincoffs.nl

Suitehotel Pincoffs is een duurzaam bedrijf. Wij proberen zo min mogelijk papier te gebruiken en zoveel mogelijk papier te hergebruiken. Ons boek is gedrukt op duurzaam papier. Onze digitale folder is een van de manieren om het milieu enigszins te ontlasten.

Menu
Bel
Lokatie
Reserveren