1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Boutique hotels Nederland

Ervaar de sfeer in een van de aangenaamste boutique hotels in Nederland: Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam. Het monumentale Douanegebouw van Pincoffs ligt op de Kop van Zuid in Rotterdam en is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de stad.

Ideale uitvalsbasis
Het hotel ligt dichtbij de Markthal, Katendrecht, Wilhelminapier en is ook ideaal gelegen voor een bezoek aan Ahoy, Nieuwe Luxor of het Fotomuseum. Het winkelhart van Rotterdam is gemakkelijk te bereiken. Binnen een paar minuten bent u daar met de watertaxi die een halte heeft direct voor ons hotel.

Boutique hotel Pincoffs kreeg nationale bekendheid als Hotel aan de Maas toen de Making Of liefst 43 weken lang is uitgezonden bij RTL4.

Suite Hotel Pincoffs krijgt al jaren de hoogste rapportcijfers van gasten (9,3). Ook is het hotel de nummer 1 van Rotterdam bij TripAdvisor, 's werelds grootste reisadviseur en review-verzamelaar. De inspecteurs van de Michelin Gids geven Pincoffs als enige hotel in Rotterdam sinds 2010 de onderscheiding Aangenaam Overnachten (zie de beroemde 'rode huisjes' in de gids).

Duurzame manier van werken
Wat Pincoffs als boutique hotel onderscheidt van andere hotels in Nederland, is de persoonlijke service, de charme van de kamers en de duurzame manier van werken.
In onze hotelbar wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt en onze leveranciers zijn vrijwel allemaal fair trade of milieubewust. Alle kamers en suites zijn verschillend ingericht met een spannende mix van design en klassiek, modern en antiek.
We hebben kamers met een vijf meter hoog plafond, vide kamers, suites of kamers onder een historisch balkenplafond. In veel kamers zijn authentieke details bewaard gebleven.

Pincoffs: aanbevolen door Michelin Gids
Zoekt u kleinschalige boutique hotels in Nederland? Kom dan zeker een keer kijken bij Pincoffs dat door de inspecteurs van Michelin van harte wordt aanbevolen. Voor meer informatie over prijzen, foto’s, filmpjes en reacties van de pers en gasten, kijkt u op deze website. Ook kunt u met ons contact opnemen op info@hotelpincoffs.nl of telefonisch op + 31 (0) 10 29 74 500. Graag tot ziens!

Meer over Hotel Pincoffs:
Boutique hotels, Designhotel Rotterdam, Luxe hotel RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam weekendje wegLunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel Rotterdam AhoyGroen hotel Rotterdam