1. Loyalty card
Elke kamer: gratis WiFi, espresso, thee & fles water

Boutique hotels Nederland

Een van de boutique hotels in Nederland waar de naam u wellicht bekend van voorkomt is Suite Hotel Pincoffs Rotterdam. De Making Of is liefst 43 weken lang gefilmd in het tv-programma Hotel aan de Maas en uitgezonden bij RTL4.
Het monumentale Douanegebouw van Pincoffs ligt op de Kop van Zuid in Rotterdam en is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Ahoy, Nieuwe Luxor of het Wereldmuseum. Ook het winkelhart van Rotterdam is gemakkelijk te bereiken. Binnen een paar minuten bent u daar met de watertaxi die een halte heeft direct voor ons hotel.

Suite Hotel Pincoffs is de nummer 1 van Rotterdam bij Tripadvisor, 's werelds grootste reisadviseur en review-verzamelaar.
De inspecteurs van de Michelin Gids gaven Pincoffs als enige hotel in Rotterdam de onderscheiding Aangenaam Overnachten in 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 (zie rode huisjes in de gids).

Duurzame manier van werken
Wat Pincoffs als boutique hotel onderscheidt van andere hotels in Nederland, is de persoonlijke service, de charme van de kamers en de duurzame manier van werken.
In onze hotelbar wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt en onze leveranciers zijn vrijwel allemaal fair trade of milieubewust. Alle kamers en suites zijn verschillend ingericht met een spannende mix van design en klassiek, modern en antiek.
We hebben kamers met een vijf meter hoog plafond, vide kamers, suites of kamers onder een historisch balkenplafond. In veel kamers zijn authentieke details bewaard gebleven.

Pincoffs: aanbevolen door Michelin Gids
Zoekt u kleinschalige boutique hotels in Nederland? Kom dan zeker een keer kijken bij Pincoffs dat door de inspecteurs van Michelin van harte wordt aanbevolen. Voor meer informatie over prijzen, foto’s, filmpjes en reacties van de pers en gasten, kijkt u op deze website. Ook kunt u met ons contact opnemen op info@hotelpincoffs.nl of telefonisch op + 31 (0) 10 29 74 500. Graag tot ziens!

Meer over Hotel Pincoffs:
Boutique hotelsWeekend RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam weekendje wegLunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel Rotterdam AhoyHotel boeken RotterdamGroen hotel RotterdamDesignhotel Rotterdam.