1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Boutiquehotel Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs is het meest luxe boutiquehotel van Rotterdam. Het wordt geroemd om z’n gastvrijheid en betaalbare prijzen. Het verschil tussen een boutiquehotel en een groot ketenhotel zit in de eigenzinnigheid, de kleinschaligheid en de persoonlijke service.
De inrichting van Hotel Pincoffs is een originele mix van design en antiek, modern en klassiek. Kamers met een historisch balkenplafond, kamers met schouwen of kamers met hoge en bewerkte plafonds.
Alle kamers en suites zijn verschillend ingericht, maar beschikken altijd over een aangename sfeer, modern sanitair en een uitermate luxe uitrusting.


Ideale ligging
Het aangenaamste boutiquehotel in Rotterdam ligt pal naast de jachthaven van het Entrepotgebied op de Kop van Zuid. Hotel Pincoffs is een ideale uitvalsbasis voor wie een bezoek wenst te doen aan Ahoy Rotterdam, het Luxor Theater, de Wilhelminapier, het Fotomuseum, de Markthal, de grote musea en Katendrecht. Alle bestemmingen rondom de rivier zijn dichtbij, want het hotel heeft een halte van de watertaxi voor de deur.
Suite Hotel Pincoffs is de nummer 1 van Tripadvisor, 's werelds grootste reisadviseur. De inspecteurs van de Michelin Gids gaven Pincoffs als enige hotel in Rotterdam de onderscheiding Aangenaam Overnachten sinds 2010 (zie ‘rode huisjes’ in de gids). 

Exclusiviteit 
Pincoffs onderscheidt zich van andere hotels door zijn origineel ingerichte kamers en suites. De kamers variëren in grootte van een Standaard kamer tot een Suites XL. Ze zijn verschillend geprijsd en allemaal individueel ingericht. Geen kamer is hetzelfde!
Wij hebben ook drie unieke bruidssuites met vrijstaand bad of whirlpool. Ons hotel is ook geschikt als exclusieve vergaderlocatie. We staan bekend om onze urban-heisessies waarin u er even helemaal uit bent en toch de gemakken van de grote stad binnen handbereik heeft.

Meer informatie 
Voor sfeerimpressies, filmpjes, prijzen en meer informatie van boutiquehotel Pincoffs, kunt u terecht op deze website. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken op telefoonnummer + 31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail: info@hotelpincoffs.nl
Graag verwelkomen wij u in ons door de Michelin Gids onderscheiden boutiquehotel.

Meer over Hotel Pincoffs:
Boutique hotels NederlandBijzondere overnachting, Vergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadLuxe hotels in RotterdamHotelbarHotel ecolabelHotel Ahoy Rotterdam, Rotterdam weekendje weg