Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer

Boutique hotels

Hotel Pincoffs Rotterdam is één van de leukste boutique hotels in Nederland. Het is een kleinschalig hotel, gevestigd in een rijksmonument op de Kop van Zuid in Rotterdam. In tegenstelling tot de grote hotels uit een keten, biedt boutique hotel Pincoffs u hoogwaardige persoonlijke service, charme en comfort.
Suite Hotel Pincoffs is niet voor niets de nummer 1 van Tripadvisor, 's werelds grootste reisadviseur.
De inspecteurs van de Michelin Gids gaven Pincoffs als enige hotel in Rotterdam de onderscheiding Aangenaam Overnachten in 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 (zie rode huisjes in de gids).  

Bij ons kunt u ook terecht voor een mooie vergaderlocatie en een heerlijke lunch of ontbijt, want onze hotelbar is ook open voor niet-hotelgasten.

Onderscheidende boutique hotels
Boutique hotels onderscheiden zich van de ketenhotels door hun bijzondere interieur, de kleinschaligheid en de luxueuze, intieme sfeer. Suite Hotel Pincoffs heeft een persoonlijke, eigen stijl. Wij leveren een informele service in een stijlvolle omgeving. Ons boutique hotel beschikt over verschillende kamers en suites, allemaal individueel en origineel ingericht en variërend in prijs. Kijkt u voor onze prijzen op onze website.

Meer informatie
Boutique hotel Pincoffs heet u graag welkom in een van onze luxueuze kamers. Wij hebben verschillende arrangementen en u bent altijd welkom in onze hotelbar. Voor prijzen, sfeerimpressies, foto’s, filmpjes en reacties van pers en gasten verwijzen wij u naar onze website. Daar kunt u rechtstreeks en veilig boeken of u neemt contact op via info@hotelpincoffs.nl of per telefoon op + 31 (0) 10 29 74 500. 

Meer over Hotel Pincoffs:
BoetiekhotelVergaderen RotterdamRotterdam hotelsLunchen in RotterdamHotels aan het waterHotel RotterdamHotel bij ErasmusbrugGreen keyBruidssuite Rotterdam.

Menu
Bel
Lokatie
Boek