1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Boetiekhotel

Ons boetiekhotel onderscheidt zich van andere hotels door de persoonlijke aandacht, het hoge serviceniveau, charme, comfort en kleinschaligheid. Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam, waarvan de creatie vele weken werd uitgezonden door RTL 4 onder de naam Hotel aan de Maas, biedt u een prachtig en eigenzinnig interieur in een volledig gerestaureerd rijksmonument uit 1879.
Wij combineren het comfort voor onze gasten met verantwoord ondernemerschap wat ons een gouden Green Key-onderscheiding heeft opgeleverd, het hoogst haalbare eco-certificaat in Nederland.

Speciale eigenschappen van Suite Hotel Pincoffs
De kamers van boetiekhotel Pincoffs zijn verschillend van grootte en inrichting. Zo hebben wij een aantal standaardkamers en junior suites, maar ook hebben wij extra grote en met prachtig sanitair uitgerust Suites XL en speciale kamers met een vide (waarbij het slaapgedeelte of de badkamer zich op een entresol bevindt).
Bovendien bieden wij een unieke duurzame vergaderlocatie en is onze hotelbar open voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten.

Meer informatie
Graag verwelkomen wij u in ons luxueuze boetiekhotel. U vindt meer informatie en filmpjes op deze website, waar u ook de prijzen kunt vinden. U kunt persoonlijk contact met ons opnemen op info@hotelpincoffs.nl of telefonisch op + 31 (0) 10 29 74 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Bijzondere overnachtingVIP hotelSuite met jacuzziRomantisch hotel RotterdamLast minute hotel in RotterdamHotelkamer met whirlpoolHotel met whirlpoolHotel best dealDuurzame hotelsBoutiquehotel.