1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Boetiekhotel Pincoffs in Rotterdam

Boetiekhotel Pincoffs onderscheidt zich van andere hotels door de persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau. Charme, comfort en kleinschaligheid zijn de ingredienten die u aantreft in het rijksmonumentale douanegebouw dat werd omgetoverd tot luxe hotel in Rotterdam.Boetiekhotel Pincoffs biedt u een prachtig en eigenzinnig interieur in een volledig gerestaureerd rijksmonument uit 1879.
Wij combineren het comfort voor onze gasten met verantwoord ondernemerschap wat ons een gouden Green Key-onderscheiding heeft opgeleverd, het hoogst haalbare eco-certificaat in Nederland.
De creatie van Boetiekhotel Pincoffs werd 43 weken achtereen uitgezonden door RTL 4 onder de naam Hotel aan de Maas.

Speciale eigenschappen van Suite Hotel Pincoffs
De kamers van boetiekhotel Pincoffs zijn stuk voor stuk verschillend van grootte en inrichting. Zo hebben wij Comfort Rooms, schitterende Mezzanine Rooms, ruime DeLuxe Rooms en twee Junior Suites. Het hotel beschikt ook over twee Corner Suites met whirlpool en twee met prachtig sanitair uitgerust Suites XL.
In alle kamers bieden wij gratis aan espressokoffie, biologische thee, tafelwater en wifi. 

Vergaderingen
In boetiekhotel Pincoffs bevinden zich ook twee duurzame vergaderruimtes, een sfeerrijke hotelbar met haard en een luxe terras op de kade.
Hotel Pincoffs is geopend voor hotelgasten en niet-hotelgasten. 

Meer informatie
Graag verwelkomen wij u in ons luxueuze boetiekhotel. U vindt meer informatie en filmpjes op deze website, waar u ook de prijzen kunt vinden. U kunt persoonlijk contact met ons opnemen op info@hotelpincoffs.nl of telefonisch op + 31 (0) 10 29 74 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Bijzondere overnachtingSuite met bubbelbadRomantisch hotel RotterdamHotelkamer met whirlpoolHotel met whirlpoolDuurzame hotels