1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

Bijzondere overnachting

Een bijzondere overnachting boekt u bij Hotel Pincoffs in Rotterdam. Wij bieden u een luxe inrichting, topservice en alle comfort. Ons hotel is centraal gelegen op de Kop van Zuid, nabij allerlei attracties en bezienswaardigheden die Rotterdam u te bieden heeft.

Een stapje verder
Hotel Pincoffs zet graag een stapje extra om u een heerlijk weekendje weg te bezorgen. Door luxe en comfort met een unieke inrichting, een heerlijke sfeer en de beste service te combineren, bent u bij ons verzekerd van een bijzondere overnachting. Bij Hotel Pincoffs kunt u diverse verschillende kamers boeken:
- Een Comfort kamer
- Een DeLuxe kamer
- Een Mezzanine kamer
Alle kamers zijn verschillend ingericht, met veel luxe, comfort en originele vondsten. U heeft gratis espressokoffie, thee, tafelwater en internet op de kamer. Als u net dat beetje meer wenst, zoals een zeer uitgebreide badkamer met whirlpool en regendouche, dan is in Hotel Pincoffs in Rotterdam een suite uw beste optie:
- Een Junior Suite
- Een Suite XL
- Een Corner Suite met jacuzzi 
Elke kamer is voorzien van comfortabele Auping boxspringbedden. Bovendien zij de kamers sfeer- en stijlvol ingericht. Hotel Pincoffs biedt u tevens bijzondere volledige arrangementen, waaronder een zeer bijzonder huwelijksarrangement
Bent u geïnteresseerd, kijk dan direct welke kamers of suites beschikbaar zijn in de door u gewenste periode.

Benader Hotel Pincoffs
Wilt u meer informatie over een bijzondere overnachting in Hotel Pincoffs in Rotterdam, bekijk dan online onze brochure. Tevens helpen we u uiteraard graag verder als u nog vragen hebt:
- Stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl;
- Bel Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Zakenontbijt RotterdamVergaderruimte RotterdamSuite met bubbelbadOntbijten RotterdamKleinschalig hotelHotelbarHotel met jacuzziHotel Ahoy RotterdamDuurzaam vergaderenBoutique hotels Nederland.