1. Vul uw code in
 2. Loyalty card

Happy Huwelijk

Dit arrangement is de kroon op uw huwelijk. Een hit voor bruidsparen die romantiek, een inspirerend decor en een heerlijk uitzicht op de stad willen combineren.
Een huwelijksnacht bij Suite Hotel Pincoffs betekent onversneden Rotterdamse romantiek. Met een glaasje Pincoffs Pink Fizz samen in bad de overweldigende ervaringen van de afgelopen dagen doornemen, bonbons bij de hand, bubbelbad of haard aan....
Uitzicht op de bruggen, de rivier en de skyline van Rotterdam. Mmmmm, ontspannen maar.

Suite Hotel Pincoffs is door toonaangevende trouwsites en -bladen uitgeroepen tot het hotel met een van de leukste bruidssuites van Nederland.
Lees hier het artikel van PerfectWedding over de 8 Mooiste Bruidssuites van Nederland

Omdat wij graag zeker weten dat u een Suite XL kiest die helemaal bij u past, kan dit arrangement alleen bij onze receptie worden geboekt.  Wij geven u graag een rondleiding. 

Inclusief:

 • Een prachtig gestyleerde Suite XL naar keuze
 • Persoonlijke ontvangst bij aankomst
 • VIP-service door Team Pincoffs
 • Rozenblaadjes op bed (of bos rozen)
 • Een fles Pincoffs Pink Fizz naast het bad in ijskoeler
 • Doos Pincoffs-bonbons (made by Chocoholic)
 • Pakket badkamerartikelen van Bulgari of Grown Alchemist
 • Muziekinstallatie om uw eigen muziek te streamen
 • Luxe ontbijt in uw suite
 • Gratis late check-out

Wij beschikken over 4 types Suites XL.
U kunt bij de reservering uw voorkeur aangeven bij de opmerkingen. Als u boekt zonder tussenkomst van ons reserveringsteam dan kunnen wij u een bepaald type niet altijd garanderen.
Als u het niet direct kunt kiezen, leiden wij u graag rond in ons hotel. Maak een afspraak voor een rondleiding met ons team op: 010 - 29 74 500.

De Suites XL en Corner Suites XL:
Type 1: Love Suite (Corner Suite XL)
Type 2: Romantic Suite (Suite XL)
Type 3: Pincoffs Suite (Corner Suite XL)
Type 4: Art Suite (Suite XL)

Nog 3 redenen om uw huwelijknacht door te brengen in Suite Hotel Pincoffs:

De bruidssuites van Pincoffs krijgen veel publiciteit. Hieronder een bloemlezing.

Uit een onderzoek van ThePerfectWedding.nl zijn de suites van Suite Hotel Pincoffs uitgeroepen tot de Runner Up in de categorie 'Meest unieke bruidssuites van Nederland'.
Aan het onderzoek werkten mee weddingplanners, diverse locaties en een internetpoll. Op de eerste plaats staat het prachtige Lute Suites in Ouderkerk aan de Amstel; op de tweede plaats Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam en op de derde plaats de Vuurtoren van Harlingen. (November 2010)

De redactie van Trouwen in de Regio zocht een heerlijke bruidssuite en vond die bij Suite Hotel Pincoffs. TidR: ,,Zoek niet verder, want wij hebben de juiste gevonden. Waar je jouw feest ook hebt gegeven het loont de moeite linea recta naar dit zeer persoonlijke hotel op de trendy Kop van Zuid af te reizen om jezelf eens heerlijk in de watten te laten leggen door het megavriendelijke personeel van Pincoffs.'' Lees verder.

WitWedding, het glossy magazine voor mensen die gaan trouwen, heeft de bruidssuites van Suite Hotel Pincoffs geschaard bij de negen mooiste van Nederland.

Gehele hotel afhuren? Dat kan!
Wie zijn bruiloft intiem, maar ook feestelijk wil vieren, kan ook ons hele hotel afhuren, inclusief 17 kamers & suites, de bar en de ontbijtzaal. Wij beschikken over 36 slaapplaatsen.
Wij hebben in onze bar ruimte voor een feest voor circa 50 gasten. Er is ruimte voor een diner van circa 30 gasten.
Voor het diner werken we samen met gerenommeerde chefs.
Als u geïnteresseerd bent, belt u met onze receptie op 010 - 29 74 500. Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, vanaf 2950 euro.  

Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
Al onze genoemde arrangementsprijzen zijn exclusief City Tax, verplicht gesteld door de Gemeente Rotterdam. De logiesbelasting 6,5% over de kamerprijs.

Voor meer info over trouwen kunt u ook terecht bij:
> Bruiloft.nl
> The Perfect Wedding
> Trouwen in de Regio