1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

E-Bike Arrangement

Gegarandeerd wind-mee bij je ontdekkingstocht door Rotterdam
  • Boek vanaf € 249,-

OP AANVRAAG

Met dit Vesper e-bike Arrangement heeft u gegarandeerd wind-mee tijdens uw ontdekkingstocht door Rotterdam en omstreken.
Dit arrangement bestaat uit een overnachting, ontbijt en de huur (8 uur) van een e-bike op je aankomstdag of jouw tweede dag.

E-Bike Arrangement: vanaf 249 euro voor 2 personen
Op zaterdag is er een kamertoeslag van 10 euro (in totaal voor 2 personen).  

Over de V-bike
De Vesper-bike is een nieuw type e-bike, een fat e-bike. De kenmerkende dikke banden zorgen voor veel grip en het grote zadel laat je comfortabel de omgeving van Pincoffs ontdekken met een actieradius tot wel 60 kilometer!
Daarnaast is de accu dermate krachtig dat je urenlang kan genieten zonder ook maar een zweetdruppeltje te laten. Geschikt voor jong en oud (kinderen tot 12 jaar kunnen ook nog comfortabel achterop)."

Over het Vesper concept
Wil jij op avontuurlijke wijze Rotterdam en omgeving verkennen? Dat kan in Rotterdam exclusief bij Hotel Pincoffs met de nieuwe Vesper e-bikes (V-bikes). Rotterdam is een geweldige fietsstad. Recreëren aan de Oude Maas, op de fiets naar het strand, cruisen door het waterrijke gebied van de Rottermeren en of gewoon op ontdekking door de haven en Heijplaat. Met het Vesper e-bike arrangement is maar weinig onbereikbaar.

Onze tips
Laat ons u helpen de leuke plekjes van Rotterdam te ontdekken. Verschillende redacties en magazines uit binnen- en buitenland kozen Suitehotel Pincoffs als ideale uitvalsbasis voor een bijzonder weekeinde in Rotterdam. Daar zijn wij trots op. Wij geven hun tips graag aan u door en zullen u ook onze ‘geheimtips’ onthullen.

Ons duurzame boutique hotel is gevestigd in een rijksmonument aan de zuidzijde van de Nieuwe Maas. Vanuit het hotel heeft u prachtig zicht op de Erasmusbrug, de oude havens en de rivier.Het Vesper e-Bike Arrangement, vanaf 249 euro voor 2 personen inclusief:


• Overnachting in een stijlvolle kamer in Hotel Pincoffs
• 2 x biologisch ontbijt in onze Living, met live cooking
• 8 uur gebruik van 2 Vesper e-Bikes (max. batterijduur)
• Fietshuur inclusief pechhulp en verzekering
• Gratis espresso-koffie en biologische thee in de kamer
• Gratis fles O-Original tafelwater in de kamer
• Sensationeel geurende badkamerproducten van Grown Alchemist
• Gratis info-pakket over Rotterdam
• Gratis gebruik van onze DVD-bibliotheek
• Gratis gebruik van onze SuitePad met Netflix
• Optioneel: Upgrade naar een Suite XL voor slechts 50 euro (per kamer)

Dit arrangement is niet rechtstreeks te boeken, omdat wij de beschikbaarheid van de fietsen willen controleren.
U mag uw aanvraag online doen via onze boekingsmodule, maar natuurlijk ook bellen of mailen met de receptie van Suite Hotel Pincoffs.

Team Pincoffs:
T: +31 10-2974500
E: info@hotelpincoffs.nl

Voorwaarden:
> Arrangementen zijn niet geldig tijdens grote evenementen in de stad.
> Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
> Fietshuur is inclusief verzekering en pechhulp
> Al onze genoemde arrangementsprijzen zijn exclusief City Tax, verplicht gesteld door de Gemeente Rotterdam. De logiesbelasting 6,5% over de kamerprijs.