1. Vul uw code in
  2. Loyalty card

3 daags arrangement Rotterdam

Als grootste stad van Zuid-Holland is Rotterdam echt een stad die u moet ontdekken. Rotterdam is een stad die altijd in ontwikkeling is en waar nieuwe architectuur schitterend gecombineerd wordt met de oude historie van de stad. Rotterdam kent enkele bekende bezienswaardigheden, zoals de Erasmusbrug, de Euromast en de Markthal. Maar de stad biedt veel meer. Ook de minder bekende bezienswaardigheden zijn zeker de moeite van bezoeken waard en zullen je juist een verrassend beeld van Rotterdam geven. Om zoveel mogelijk van de stad te zien en te ervaren, kunt u gebruik maken van een heerlijk 3 daags Arrangement Rotterdam, waarbij u overnacht in het mooiste en gezelligste hotel van Rotterdam, Hotel Pincoffs.Ontdek tijdens een 3 daags arrangement Rotterdam centrum

U hoeft zich tijdens een 3 daags arrangement Rotterdam centrum niet te vervelen. Integendeel zelfs, wilt u zoveel mogelijk van de stad genieten, dan heeft u die 3 dagen wel nodig. Wilt u genieten van de Rotterdamse architectuur? U heeft meer dan voldoende keuze. In het centrum treft u een lappendeken van verschillende bouwstijlen aan, ontstaan tijdens de opbouw na de Tweede Wereldoorlog toen de Rotterdamse binnenstad grotendeel verwoest werd. Er zijn nog enkele historische gebouwen te zien, zoals het Stadhuis, de Laurenskerk, het Witte Huis en het Schielandshuis. Wissel dit af met moderne architectuur, zoals de overbekende Kubuswoningen, Rotterdam Centraal of de Kunsthal. Ook de Kop van Zuid, waar Hotel Pincoffs is gevestigd, is een omgeving vol met architectonische hoogstandjes. U heeft vanuit het hotel zelfs een prachtig uitzicht over de Erasmusbrug.

Een arrangement driedaags Rotterdam in Hotel Pincoffs

Tijdens uw arrangement driedaags Rotterdam, geniet u in Rotterdams meest exclusieve boutiquehotel van alle luxe die u maar kunt wensen. Het hotel ligt aan de rivier in de Kop van Zuid, met uitzicht op de Erasmusbrug. Hoewel modern vormgegeven, vindt u nog vele oude details terug, want Hotel Pincoffs is gevestigd in een oud pand uit 1879. U verblijft altijd in een luxe kamer die voorzien is van vele extra's. U heeft de mogelijkheid om zelf uw koffie en thee klaar te maken, er is een minibar, airconditioning en u heeft op uw kamer de beschikking over wifi. Afhankelijk van welk soort kamer u kiest, geniet u van een regendouche, een bad of zelfs een jacuzzi. Alle kamers hebben hun eigen unieke inrichting of geniet van hun eigen unieke details, zoals een extra hoog plafond en hoge ramen. Bij mooi weer is het heerlijk genieten op het terras van het hotel of geniet in de loungebar van een hapje en drankje of een lunch of diner.

De leukste hotel- en doe-arrangementen van Rotterdam

De beste culinaire arrangementen van Rotterdam