VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Meerdaagse meeting

Uw meerdaagse meeting op een rustige plek in een inspirerende omgeving? Kies dan eens voor de verrassende opties van de Urban Heisessie van Suite Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid in Rotterdam. Dit boutiquehotel is gespecialiseerd in het organiseren van meerdaagse meetings voor intensieve ontmoetingen.
Bij het team van Hotel Pincoffs is uw meerdaagse vergadering in Rotterdam in goede handen. Het hotel is uw huis. U kunt gebruikmaken van verschillende ruimtes en ook in kleine groepjes apart zitten. In de lente en zomer hebben een terras op de kade.

SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

Urban Hei-sessie

De locatie van Pincoffs aan de rivier tussen de beroemde Rotterdamse bruggen maakt het hotel heel geschikt voor uw meerdaagse vergadering die wij graag een Urban Hei-sessie noemen. Het Entrepot en de Kop van Zuid zijn zeer aantrekkelijke gebieden gelegen aan de rivier en de oude havens.
Voor de wandelaars en joggers is er het Rondje Bruggen (5 km over de Erasmusbrug, Willembrug en Koninginnebrug), maar ook een wandeling langs de hoogtepunten van de Rotterdamse architectuur kan worden aangeraden.

Business Breaks
Ons team is goed in het organiseren van verschillende ontspannende activiteiten, zoals onze Business Breaks. De jachthaven waaraan Hotel Pincoffs is gelegen, biedt daarvoor zeer goede mogelijkheden.

Plek met een verhaal
Uw meerdaagse meeting verdient een stijlvolle locatie, een gebouw met een verhaal. Het pand van Suite Hotel Pincoffs is een rijksmonument en was ooit het douanegebouw van Lodewijk Pincoffs. Deze havenondernemer, politicus en adviseur van de burgemeester stond in de negentiende eeuw aan de wieg van wat nu een wereldhaven is, maar hij werd later ook verguisd. In het hotel, dat rijk is aan historische details, speelt de rauwe romantiek van de Rotterdamse haven nog een fraaie rol.

Comfort

De vergaderruimtes bieden veel comfort voor uw meerdaagse meeting. De kamers hebben veel daglicht, zijn voorzien van de modernste apparatuur en kunnen zowel in een formele als in een informele setting worden opgesteld.
De hotelkamers en suites zijn allemaal verschillend ingericht en zeer rijk uitgerust. Het hotel behoort tot de hoogst gewaardeerde kleinschalige hotels van Nederland en krijgt van gasten een gemiddeld rapportcijfer van een ruime 9.

Business Breaks
Als u kiest voor een informele setting kan het team van Suite Hotel Pincoffs ook een bijdrage leveren. Ons team is sterk in het organiseren van originele business breaks. De jachthaven naast ons hotel biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een meerdaagse meeting in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Team Pincoffs via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer info