VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Luxe slapen Rotterdam

U wilt een aantal nachten doorbrengen in Rotterdam en daarbij optimaal genieten? Bij Suite Hotel Pincoffs vindt u een prachtige kamer, de best mogelijke service en een ligging vlak in de buurt van een groot aantal bezienswaardigheden. Ons hotel is misschien wel het enige echte boutique hotel in de stad. Bij ons vindt u luxe kamers in een prachtig gebouw. Ons hotel is gevestigd in een rijksmonument dat prachtig is verbouwd. Ons hotel is gelegen aan de Nieuwe Maas, waarbij u ook nog eens uitzicht heeft op de Erasmusbrug. Rotterdamser dan dit kan het allemaal niet!

‘KIJK, DIT HOTEL HEEFT HET BEGREPEN’
De Volkskrant

Slapen in Rotterdam met luxe

U wilt luxe slapen en Rotterdam ontdekken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. In uw kamer vindt u zalige bedden om heerlijk op te ontspannen na een dag in de stad. Elke suite is uitgerust met topsanitair. De Corner Suites zijn voorzien van een whirlpool met massagejets of een twee persoons bubbelbad, om samen van te kunnen genieten. We vinden het belangrijk om onze gasten de best mogelijke service te bieden, zodat hun verblijf echt onvergetelijk wordt. Bij ons vindt u monumentale details, een interieur dat inspireert en prachtige fotografie aan de muren. We willen onze gasten meer bieden dan zomaar een kamer om in te slapen. We willen dat u de mooiste herinneringen mee naar huis neemt.

Wilt u ook slapen in Rotterdam met luxe?

We willen onze gasten een of meerdere fantastische nachten bezorgen. U kunt zich helemaal thuisvoelen in ons gezellige, warme en romantische boutique hotel. We liggen op de hippe Kop van Zuid, op loopafstand van een groot aantal hotspots van Rotterdam. Bij ons zijn meerdere extra's bij de kamerhuur inbegrepen. Denk daarbij onder andere aan espressokoffie, biologische thee, tafelwater, airconditioning, comfortabele bedden en gratis wifi. Alles om het onze gasten die luxe slapen en Rotterdam ontdekken met elkaar willen combineren.

Team Pincoffs

T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu