VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Luxe overnachten Rotterdam

Rotterdam is een prachtige stad om te bezoeken. Er zijn veel bezienswaardigheden, prachtige architectuur, toprestaurants en mooie winkels. Een perfecte plek voor een weekendje weg, of wellicht voor een langere periode. Als u dan in Rotterdam verblijft, dan wilt u dit natuurlijk wel in een mooi hotel doen. Voor luxe overnachten in Rotterdam bent u van harte welkom in Suite Hotel Pincoffs. Dit is een boutiquehotel in Rotterdam, waar stijl, comfort en duurzaamheid aan elkaar wordt gekoppeld en u een paar heerlijke nachten kunt doorbrengen. Dit doet u in luxe suites die allemaal voorzien zijn van modern sanitair of een whirlpool. Een perfecte uitvalsplek voor een meerdaags uitje in Rotterdam.

‘PINCOFFS IS EEN HOTEL UIT DE BUITENCATEGORIE’
AD

Overnachten in Rotterdam in een luxe suite

Als u een keer wilt overnachten in een hotel met een warme, persoonlijke sfeer waar een team klaarstaat om u in alles terzijde te staan, dan bent u bij Suite Hotel Pincoffs aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk alles wat u van een luxe hotel mag verwachten. Kamers die tot in de details perfect zijn uitgevoerd, een team dat zorgt voor de best mogelijke service en een prachtige ligging aan het water staan garant voor een paar onvergetelijke dagen. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken wat u allemaal bij ons kunt verwachten. Meer weten over de mogelijkheden? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Luxe overnachten en Rotterdam ontdekken

U wilt luxe overnachten in Rotterdam, in een hotel dat u alles te bieden heeft wat u maar wenst? Schroom dan niet en maak nu uw boeking op onze website. Op de officiële website krijgt u altijd de beste prijs van het internet. Ons hotel is gevestigd in een rijksmonument, een douanekantoor dat in 1879 werd gebouwd. Dit prachtige gebouw is met veel liefde omgebouwd tot een schitterend boutique hotel. Volgens de Lonely Planet is Pincoffs het ‘enige echte’ boutique hotel van Rotterdam. Luxe overnachten en Rotterdam ontdekken? We heten u van harte welkom bij Suite Hotel Pincoffs!

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu