VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Luxe hotel Rotterdam

Een van de origineelste en leukste luxe hotels in Rotterdam is Suite Hotel Pincoffs, gelegen aan de Nieuwe Maas.
Dit kleinschalige combineert luxe met charme en duurzaamheid en biedt een betoverend uitzicht op de rivier en de skyline van Rotterdam.
Stap een keer binnen in de bijzonder aangename wereld van Hotel Pincoffs. Het hotel is, mede door de persoonlijke service, het hoogste gewaardeerde boutiquehotel van Rotterdam (9,3).

Charme en design
Het historische pand is ingericht met design, antiek en circulaire meubels. Het rijksmonument is luxe ingericht maar ademt charme door het behoud van de prachtige historische details.

Rotterdam
Rotterdam is de moeite van het ontdekken waard. Steeds meer mensen zien Rotterdam niet meer als een havenstad, maar als een bijzondere mix van ruimte, architectuur en lef. Rotterdam is een uitzondering op de grote Nederlandse steden met een historisch hart. Internationale media riepen de stad niet voor niets uit tot Capitol of Cool.
Als u een luxe hotel in Rotterdam zoekt als uitvalsbasis is Hotel Pincoffs een goede keuze. Het boutique hotel scoort al jaren de hoogste rapportcijfers bij hotelgasten. Met een gemiddeld cijfer van 9,3 staat het luxe hotel van Rotterdam in de top van Nederland. Het bijzondere is, dat de kamers in Hotel Pincoffs ondanks al het geboden comfort nog steeds zeer betaalbaar zijn gebleven.

'SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

Luxe hotel centraal gelegen

Het luxe hotel van Rotterdam is Hotel Pincoffs, gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de bruisende rivier. Het is de ideale plek om Rotterdam te ontdekken. De belangrijke architectonische gebouwen, de Erasmusbrug, Markthal, Euromast, de Wilhelminapier, de grote musea, Katendrecht, het stoomschip Rotterdam en het Witte de Withkwartier liggen allemaal op korte loopafstand van het hotel op de Kop van Zuid. Pincoffs verhuurt ook fietsen en de watertaxi heeft een halte voor de deur.

Luxe hotel met haard en terras

Behalve luxe hotelkamers beschikt het luxe Pincoffs’ hotel in Rotterdam ook over een restaurant en een bar met haard. Het boutiquehotel staat garant voor sfeer, charme, comfort, kleinschaligheid en persoonlijke service. Bovendien gaat deze luxe in het hotel in Rotterdam samen met een visie op duurzaamheid. Hotel Pincoffs is sinds 2010 bekroond met de Green Key Gold, de hoogste onderscheiding voor milieubewuste hotels.

Overnachten Rotterdam
Verblijf tijdens uw bezoek aan Rotterdam in een van de gestileerde kamers van Pincoffs, het luxe hotel in Rotterdam. Wij bieden uitzicht op de rivier, de bruggen en de skyline van de stad. De luxueuze kamers van Hotel Pincoffs zijn allemaal anders van sfeer. De inrichting is een mix van design en antiek, modern en klassiek. Kamers met een historisch balkenplafond, kamers met schouwen of kamers met hoge en bewerkte plafonds. De luxe suites zijn een sieraad van originaliteit. De baden in de ruime badkamers hebben zicht op het water van de rivier.

Meer informatie
Hotelgasten en niet-hotelgasten zijn welkom voor een drankje of lunch (ma-vr) in onze hotelbar Lodewijk. Voor meer informatie over de bar of een verblijf in ons luxe hotel in Rotterdam kunt u kijken op onze website. Daarop zijn filmpjes en foto’s te bekijken. U kunt in de kalender aan de linkerzijde van de site ook beschikbaarheid van onze kamers controleren. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl.

Meer info