VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Luxe hotelkamer Rotterdam

Rotterdam is door vele internationale media uitgeroepen als een stad die je gezien moet hebben. Geen wonder dat u op zoek bent naar een luxe hotelkamer in Rotterdam.
Bij Suite Hotel Pincoffs, een kleinschalig boutiquehotel, zijn alle luxe hotelkamers verschillend en smaakvol ingericht.

Hotel Pincoffs biedt de leukste en meest comfortabele luxe hotelkamers van Rotterdam. Alle kamers en suites zijn individueel ingericht. Alle kamers beschikken over gratis espressokoffie, biologische thee, tafelwater en wifi.

Rotterdam
In de havenstad is de rivier het kloppende hart. De indrukwekkende stad biedt ruimte aan bijzondere architectuur, aan creatieve geesten. De mengelmoes aan culturen maakt de stad een internationaal fenomeen. Behalve bekende iconen als de Erasmusbrug, de Euromast, Martkhal, De Hefbrug, het stoomschip Rotterdam en het Witte de Withkwartier zijn er nog genoeg verrassingen te vinden.

'SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

Luxe hotelkamer met uitzicht

Hotel Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument aan die bruisende rivier, temidden van de nieuwe architectuur en de oude havens. Uw luxe hotelkamer in Rotterdam biedt bij Pincoffs uitzicht over de rivier, de oude havens of de skyline van Rotterdam. Daarmee is het hotel de ideale uitvalsbasis om Rotterdam te ontdekken.
Hotel Pincoffs heeft een eigen parking, het verhuurt fietsen en het OV is op loopafstand. De halte van de watertaxi ligt voor de deur. Een rit naar de overkant van de Maas duurt slechts 5 minuten. Bovendien is er veel te beleven op Kop van Zuid en wandelt u gemakkelijk naar Katendrecht, de Wilhelminapier of het stadscentrum.

Leukste luxe hotelkamer in Rotterdam

De leukste en origineelste luxe hotelkamer in Rotterdam vindt u bij het kleinschalige boutiquehotel Pincoffs. U maakt van uw dagje Rotterdam een nachtje Rotterdam. Ervaar Rotterdam in ultieme luxe bij Hotel Pincoffs en stap binnen in de wereld van dit rijksmonument vol authentieke details.

Het luxe hotel in Rotterdam biedt de ontspannen, informele sfeer die uw bezoek aan Rotterdam compleet maakt. Pincoffs beschikt ook over een restaurant, een bar met haard gevestigd in het oude klerkenlokaal van het gebouw en over de charmantste luxe hotelkamers van de Kop van Zuid, met uitzicht op de Erasmusbrug en vlakbij alle hoogtepunten van Rotterdam.

Als boutiquehotel staat Pincoffs garant voor sfeer, charme, comfort, kleinschaligheid en persoonlijke service. Bovendien gaat het comfort in deze luxe hotelkamer in Rotterdam samen met duurzaamheid. Hotel Pincoffs is bekroond met de Green Key Gold, de hoogste onderscheiding voor milieubewuste hotels.

Meer informatie
Hotelgasten en niet-hotelgasten zijn welkom voor een drankje of lunch (ma-vr) in onze hotelbar Lodewijk. Voor meer informatie over de bar of een verblijf in ons luxe hotel in Rotterdam kunt u kijken op onze website. Daarop zijn filmpjes en foto’s te bekijken. U kunt in de kalender aan de linkerzijde van de site ook beschikbaarheid van onze kamers controleren. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl.

Boek nu