VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Hotel voor privé gezelschap

Wilt u voor een privé gezelschap een hotelovernachting boeken? Dan bent u bij Suite Hotel Pincoffs aan het juiste adres. Het hotel is gevestigd in het hart van Rotterdam. Hotel Pincoffs is het enige echte boutique hotel van Rotterdam. We zijn ook het enige hotel in de havenstad dat de kwalificatie Buitengewoon Aangenaam heeft gekregen in de Michelin Gids. Dat lijkt ons een prima aanbeveling om ons hotel te overwegen als hotel voor een privé gezelschap. Wat de reden achter het afhuren van een hotel ook is, wij staan voor u klaar om dit helemaal mogelijk te maken. Meer weten? Bekijk dan de uitgebreide informatie op deze site.

'KIJK, DIT HOTEL HEEFT HET BEGREPEN'
de Volkskrant

Voor een privé gezelschap een hotelovernachting boeken

Bij Suite Hotel Pincoffs staan we altijd klaar om u een onvergetelijk verblijf mee te laten maken. U kunt dan ook even komen kijken bij ons als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is. Neem eens contact met ons op om te bespreken wat uw specifieke wensen zijn voor uw overnachting. U kunt natuurlijk alleen kiezen voor een overnachting, maar we kunnen hier ook een speciaal arrangement van maken. We hebben meerdere verschillende arrangementen op onze website voor u klaarstaan. Neem hier gewoon eens een kijkje als u meer wilt weten de aansprekende arrangementen die wij te bieden hebben.

Meer weten over Suite Hotel Pincoffs?

Bij ons hotel vindt u mensen die altijd voor u klaarstaan. Die er voor willen zorgen dat u een fantastische tijd mee gaat maken. Ons hotel is gevestigd in een rijksmonument dat prachtig is gerenoveerd. Er heerst bij ons een persoonlijke, warme sfeer, waarbij u niet verlegen zult zitten om luxe. En als u ons hotel uit stapt staat u gelijk aan de Maas, op misschien wel een van de mooiste plekjes van de stad. We nemen al onze mogelijkheden graag een keer met u door. Neemt u hier een keer contact over op met ons? Dit kan via onze website, telefonisch of per mail.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu