VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Hotel Rotterdam Ahoy

Hotel Pincoffs bevindt zich op de Kop van Zuid in Rotterdam, ongeveer drie kilometer van Ahoy. Ons 4-sterrenhotel hotel ligt direct aan de Nieuwe Maas, waardoor feitelijk heel Rotterdam gemakkelijk is te bereiken. Ahoy is slechts een paar metrohaltes verwijderd van Pincoffs en is daarom een ideale uitvalsbasis voor als u een congres, beurs, sportevenement of concert bezoekt in het Rotterdamse Ahoy.

'SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

Origineel & groen

Hotel Pincoffs is het hoogst gewaardeerde (9,3), origineelste en groenste hotel van Rotterdam. Wij serveren bij het ontbijt en de lunch zo veel mogelijk biologische of fair trade producten. Het interieur is een spannende mix van design, antiek, modern en klassiek. Onze kamers hebben elk een eigen, unieke inrichting. Er zijn kamers met hoge plafonds, kamers met een vide of kamers met een historisch balkenplafond. In vele suites vindt u nog originele details uit 1879. Er is zelfs een suite die door kunstenaars is ingericht met bijzondere meubels die zijn gemaakt uit gerecyclede materialen.

Luxe hotel centraal gelegen

Het luxe hotel van Rotterdam is Hotel Pincoffs, gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de bruisende rivier. Het is de ideale plek om Rotterdam te ontdekken. De belangrijke architectonische gebouwen, de Erasmusbrug, Markthal, Euromast, de Wilhelminapier, de grote musea, Katendrecht, het stoomschip Rotterdam en het Witte de Withkwartier liggen allemaal op korte loopafstand van het hotel op de Kop van Zuid. Pincoffs verhuurt ook fietsen en de watertaxi heeft een halte voor de deur.

Boek nu