VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Hotel met whirlpool

Bij Hotel Pincoffs in Rotterdam kunt u een luxe hotelkamer boeken met whirlpool. In dit hotel is geen kamer hetzelfde! U verblijft dus in een unieke kamer met een geheel eigen sfeer en stijl. Een aantal van onze kamers hebben als extra luxe een whirlpool. Boekt u bijvoorbeeld een suite bij Hotel Pincoffs, dan kunt u een hotelkamer reserveren met whirlpool.

‘JE HEBT HET IDEE DAT DE HOTELIERS JOUW WENSEN HEBBEN GERADEN’
NRC Handelsblad

Unieke suites met een eigen stijl

Hotel Pincoffs in Rotterdam is gevestigd op een unieke locatie aan de Nieuwe Maas. Hotel Pincoffs is een bijzonder hotel met een persoonlijk karakter. In ons kleinschalige en duurzame hotel vind je suites met whirlpool. Als je jouw huwelijksnacht doorbrengt in Hotel Pincoffs, kies je voor een suite met een adembenemend uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. Hotel Pincoffs wordt door toonaangevende trouwwebsites aangeraden vanwege haar originele bruidssuites. Kies voor ons uitbundige Happy Huwelijk Arrangement met:

  • Een persoonlijke ontvangst
  • Rozenblaadjes op bed
  • Fles Pincoffs Pink Fizz in ijsemmer
  • Heerlijke bonbons made by Chocoholic in Rotterdam
  • Grown Alchemist badkamerproducten
  • Bluetooth muziekinstallatie
  • Een biologisch ontbijt in de suite
  • Late check-out 


Hotel Pincoffs heeft drie unieke bruidssuites in ieder een geheel eigen stijl:

Boek meteen een bruidssuite

Breng je huwelijksnacht door bij Hotel Pincoffs in Rotterdam en je beleeft een onvergetelijke huwelijksnacht! Maak een keuze voor een van onze luxe corner bruidssuites met whirlpool! Bekijk meteen online welke andere suites er beschikbaar zijn op jouw huwelijksdatum. Heb je vragen over Hotel Pincoffs of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met op met Team Pincoffs. Je kunt een e-mail sturen naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0) 10 2974 500.

Boek nu