VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Hotel Kop van Zuid

Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid in Rotterdam is uw ideale uitvalsbasis voor een verblijf in Rotterdam. Het boutique hotel op de Kop van Zuid is centraal gelegen tussen prachtige architectonische hoogstandjes en de beroemde bruggen van Rotterdam.

'SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'

The Times Online

Rijksmonument

Het kleinschalige hotel op de Kop van Zuid is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan het water. Heel veel monumentale details uit die tijd zijn behouden gebleven. De kamers allemaal verschillend ingericht. De meeste kamers bieden uitzicht op de Erasmusbrug, Willemsbrug, Hef-brug of de skyline van Rotterdam.
De Kop van Zuid is de nieuwste hotspot van Rotterdam. Het Entrepotgebied, de Wilhelminapier en Katendrecht zijn meer dan een bezoek waard. U vindt hier veel leuke plekken om te ontdekken. Denk daarbij aan het Fotomuseum, de Foodhallen, uitgaanscentrum Lantaren Venster, vele restaurants (zie pagina Locatie op onze website) en uitgaansgelegenheden.

Watertaxi

Met de watertaxi, die aanmeert direct voor Hotel Pincoffs, vaart u eenvoudig binnen 4 minuten naar de noordoever van de stad. Te voet of met een huurfiets bent u ook binnen enkele minuten bij de Markthal, de Beurstraverse/ Koopgoot.

Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid biedt verschillende arrangementen aan waarmee u een bent verzekerd van een aangenaam verblijf. U kunt kiezen uit culinaire arrangementen, culturele arrangementen en actieve arrangementen.
Voor een bijzondere ervaring kiest u voor hét boutique hotel van Rotterdam: Suite Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid.

Beschikbaarheid

Bekijk direct de beschikbaarheid op de door u gewenste data op deze website. Indien u meer wilt weten over Hotel Pincoffs, onze kamers en suites, de inrichting, onze arrangementen en de prijzen, bekijk dan onze website of online brochure.
U kunt contact met ons opnemen via:
- E-mail naar info@hotelpincoffs.nl
- Telefonisch contact op met het Pincoffs team via +31 (0) 10 2974 500.

 

Boek nu