VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Hotel e-bike arrangement

Wilt u de omgeving van Rotterdam op uw gemak ontdekken? Kies dan voor een hotel met e-bike arrangement. Terwijl u overdag Rotterdam verkent op de e-bike, komt u ’s avonds en ’s nachts optimaal tot rust in een luxueus hotel. Bij Hotel Pincoffs bieden we u een interessant arrangement inclusief overnachting, ontbijt, twee lazy Vesper e-bike’s inclusief pechhulp en verzekering. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid op pad gaat. In de hotelkamer geniet u bovendien van gratis biologische espressokoffie, biologische thee, duurzaam tafelwater en wifi. Ook bent u van harte welkom in de bar en op het zonneterras op de kade. Ideaal als u na een enerverende tocht met de e-bike wilt uitrusten in het hotel.

'ROTTERDAMS ENIGE ECHTE BOUTIQUEHOTEL'
Lonely Planet

Ontdek de mooie havenstad met een e-bike arrangement hotel

Het e-bike arrangement hotel maakt een stedentrip naar Rotterdam nét wat spannender. Zo kunt u met de e-bike flinke afstanden afleggen en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het strand en de nabij gelegen bossen en natuurgebieden. Uiteraard kunt u met de e-bike ook op uw gemak de stad ontdekken. Rotterdam heeft veel te bieden. Zowel qua bezienswaardigheden als qua activiteiten. Het arrangement biedt de kans om de mooie havenstad te doorkruisen of comfortabel van A naar B te reizen. Tip: tijdens het inchecken geeft ons team graag onze 'geheimtips' en het info-pakket over de stad. Zo ontdek je Rotterdam op z'n best!

Hotel e-bike arrangement online boeken

Wilt u het hotel e-bike arrangement online boeken? Neem dan contact op met de receptie via de e-mail of telefoon of doe uw aanvraag online. Aangezien wij eerst de beschikbaarheid van de e-bikes willen controleren, kunt u het arrangement online alleen op aanvraag boeken. Daarnaast wijzen we u op het feit dat er op zaterdag een kleine toeslag wordt berekend. Dit arrangement is niet beschikbaar op dagen van grote evenementen in de stad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Boek nu