VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Hotel aan het water Rotterdam

U wilt graag een keer overnachten in een hotel in Rotterdam dat aan het water gelegen is? Dan nodigen wij u van harte uit om eens te komen kijken bij Suite Hotel Pincoffs. Dit is een mooi, prachtig gelegen boutique hotel waar u zich meteen thuis zult voelen. Het kleinschalige hotel heeft meerdere luxe kamers met jacuzzi, die daarnaast ook nog voorzien zijn van vele andere voordelen. Zoekt u dan ook een hotel aan het water in Rotterdam, dan raden wij u aan om gewoon eens bij ons een kijkje te komen nemen. Op onze website vindt u uitgebreide informatie, waarbij u online ook nog eens heel eenvoudig kunt boeken.

SUPERB HOTEL IN A HISTORIC RIVERSIDE BUILDING'
The Times Online

U zoekt een hotel in Rotterdam aan het water?

Ons boutique hotel is prachtig gelegen. Het ligt op de Kop van Zuid, centraal aan de rivier. U heeft vanuit ons hotel uitzicht op de Erasmusbrug. Daarom is dit een perfecte plek voor een weekendje weg, of een langere periode. U zit dan op een zeer centrale plek in Rotterdam, op loopafstand van een groot aantal van de leukste hotspots van de stad. We hebben een team voor u klaar staan dat zich altijd helemaal voor u in wil zetten. Samen zorgen ze ervoor dat u een fantastisch verblijf heeft. Ons hotel is zeer hooggewaardeerd. We hebben onder andere van Michelin de onderscheiding ‘Buitengewoon Aangenaam’ gekregen.

Het hotel in Rotterdam aan water

Wilt u meer weten over ons hotel? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons hotel heeft. U kunt ook onze website bezoeken. Hier hebben wij uitgebreide informatie over ons duurzame hotel voor u klaarstaan. Als u ons fotoboek bezoekt, krijgt u een goede indruk van ons hotel aan het water in Rotterdam. Een boeking maken is via onze website heel eenvoudig. Op onze officiële site bieden wij u altijd de beste prijs van het internet. We hopen u dan ook snel te mogen begroeten in ons hotel in Rotterdam aan het water.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu

Luxe hotel met haard en terras

Behalve over luxe hotelkamers beschikt het kleinschalige boutiquehotel Pincoffs in Rotterdam ook over een restaurant en een bar met haard. Het hotel staat garant voor sfeer, charme, comfort en persoonlijke service. Bovendien gaat deze luxe in het hotel in Rotterdam samen met een mooie visie op duurzaamheid. Hotel Pincoffs is sinds 2010 bekroond met de Green Key Gold, de hoogste onderscheiding voor milieubewuste hotels.

Boek hier