VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Hotel aan de Maas Rotterdam

Als u denkt aan Rotterdam, denkt u vermoedelijk aan de hoge gebouwen en de Nieuwe Maas. Deze imposante rivier snijdt door de stad heen en is een bijzondere attractie voor mensen die op bezoek komen in Rotterdam. Hoe mooi zou het dan zijn om een hotel aan de Nieuwe Maas in Rotterdam te hebben? Indien u hier wel oren naar heeft, raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Suite Hotel Pincoffs. Dit kleinschalige boutique hotel heeft de mooiste kamers voor u ingericht. U kunt een of meerdere dagen werkelijk tot rust komen. In onze kamers staan originaliteit, comfort en luxe centraal!

'JE HEBT HET IDEE DAT DE HOTELIERS JOUW WENSEN HEBBEN GERADEN’
NRC Handelsblad

Op zoek naar een hotel in Rotterdam aan de Nieuwe Maas?

Heeft u voor uw hotel in Rotterdam de Nieuwe Maas als locatie in gedachten? Op onze website krijgt u snel een goede indruk van wat u bij ons allemaal mag verwachten. De rauwe romantiek van de Rotterdamse haven staat centraal in onze romantische inrichting met een combinatie van design en antiek. Daarbij is boutiquehotel Pincoffs ook nog eens gevestigd in een schitterend rijksmonument uit 1879. Dit oude douengebouw is helemaal gerenoveerd en omgetoverd tot een 'droomhotel'. Gasten geven Hotel Pincoffs een waardering van een ruime 9. Ook in de Michelin-gids wordt het hotel zeer positief beoordeeld. Eigenlijk is Hotel Pincoffs het enige echte boutique hotel in Rotterdam, zo stelde reisgids Lonely Planet vast. In dit kleinschalige hotel staat het comfort van de gasten centraal. Een team van enthousiaste medewerkers maakt van uw overnachting een onvergetelijk verblijf aan de Nieuwe Maas.

Boek nu uw hotel aan de Nieuwe Maas in Rotterdam

Als u boekt via de officiële website bieden wij u altijd de beste prijs. Als een andere onverhoopt goedkoper is, matchen wij dit aanbod. Ons team zorgt er niet alleen voor dat uw kamer helemaal in orde is, het helpt u ook om alles uit het verblijf te halen of een bijzondere dag te plannen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over Hotel Pincoffs in Rotterdam aan de Nieuwe Maas. We staan altijd klaar om deze vragen te beantwoorden, of om gelijk de reservering aan te nemen.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu