VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Exclusief afhuren hotel

Bent u op zoek naar een mooi hotel in Rotterdam dat u exclusief af kunt huren? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij Suite Hotel Pincoffs dat is gevestigd in een rijksmonument aan het water. Pincoffs is het enige echte boutique hotel in Rotterdam met een informele, persoonlijke sfeer en veel historische, romantische details. Het hotel is kleinschalig, maar biedt grootse kamers. De Corner Suites zijn uitgerust met whirlpools. Het hotel ligt op de kades van de oude havens en de Nieuwe Maas. Veel van onze kamers en suites kijken uit op de beroemde Rotterdamse bruggen als Erasmusbrug, Willemsbrug en de Hef-brug. Exclusief afhuren van ons hotel is altijd mogelijk. U kunt uw wensen telefonisch of per mail met ons team bespreken. Wij maken altijd een offerte op maat.

‘KIJK, DIT HOTEL HEEFT HET BEGREPEN’
De Volkskrant

Wilt u ons hotel afhuren?

Als u een kleinschalige bijeenkomst heeft, waarvoor u de deelnemers met zijn allen wilt onderbrengen in hetzelfde hotel, dan vindt u in Suite Hotel Pincoffs een perfecte optie. Maar ook als u bijvoorbeeld een familieuitje heeft waarbij u graag wil dat de hele familie bij elkaar in hetzelfde hotel zit. Ook dan staan wij voor u klaar. We bespreken graag de vele mogelijkheden die ons boutiquehotel te bieden heeft. Wij maken voor u een voorstel dat helemaal is aangepast aan uw wensen. Wij bieden vele opties en bespreken deze graag persoonlijk met u. Een hotel afhuren dat exclusief voor u is? In het mooie Rotterdam? Bij Suite Hotel Pincoffs is dit mogelijk!

Meer weten over het exclusief afhuren van ons hotel?

Indien u ons hotel wilt afhuren, dan kunt u gewoon even contact met ons opnemen om de opties te bespreken. Een hotel afhuren in Rotterdam is altijd mogelijk bij ons. Suite Hotel Pincoffs is een kleinschalig hotel waar u optimaal kunt genieten van al het moois wat Rotterdam u te bieden heeft. Met prachtige, luxe kamers, een unieke inrichting en een ligging aan de Maas is ons hotel de perfecte keuze. Hier kunt u natuurlijk ook altijd even een kijkje voor nemen bij de uitgebreide informatie en foto's die u elders op deze website terugvindt.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu