VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Design hotel Rotterdam

Bent u op zoek naar een mooi, bijzonder design hotel voor een speciale overnachting in Rotterdam? Dan raden wij u aan te kijken op de website van Hotel Pincoffs. Bij boutiquehotel Pincoffs bent u namelijk aan het juiste adres voor een fantastisch arrangement. Een arrangement waarbij u niet alleen maar de mooie dingen kunt ontdekken die hier te vinden zijn, maar waar u ook een comfortabele nacht door mag brengen in een schitterend hotel vol met design en antiek. Een hotel dat ook nog eens is gelegen aan de Nieuwe Maas, met uitzicht op de Erasmusbrug. Rotterdamser dan dit kan het niet!

'ROTTERDAMS ENIGE ECHTE BOUTIQUEHOTEL'
Lonely Planet

Een design hotel in Rotterdam bezoeken

Bij Suite Hotel Pincofs bent u aan het juiste adres voor een overnachting in een bijzonder hotel. We mogen de naam design hotel met ere dragen. Niet alleen is ons hotel qua inrichting het toppunt van design, we vinden het ook leuk om in ons hotel de aandacht te besteden aan design. Zo hebben wij altijd de mooiste fotografie in ons hotel hangen, om onze gasten mee te inspireren. Ons hotel is gevestigd in een oud Rijksmonument, dat helemaal is gerenoveerd. Ons hotel is voorzien van prachtige designelementen, die een overnachting bij Pincoffs tot een unieke ervaring maken.

Meer weten over ons design hotel in Rotterdam?

Als u de design hotels in Rotterdam naast elkaar legt, dan is er eigenlijk maar een hotel dat er uitspringt. Suite Hotel Pincoffs is namelijk het enige hotel in Rotterdam dat van de Michelin Gids de kwalificatie Buitengewoon Aangenaam kreeg. We laten u graag zien waarom dat zo is. U kunt eenvoudig via onze website een kamer of suite boeken, maar u kunt ook een volledig verzorgd verblijf boeken inclusief diner, ontbijt, overnachting en vervoer. Neem eens een kijkje bij de pagina Specials op onze website om te zien of hier een arrangement voor u bij zit. Als u vragen heeft, vertelt Team Pincoffs u graag meer over de bijzonderheden.

Team Pincoffs
T: +31 10 29 74 500
E: info@hotelpincoffs.nl

Boek nu