VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 â€” 
Vul de code in

Maak bourgondiërs blij met een culinair weekend weg Rotterdam

Bourgondiërs maak je blij met een culinair weekend weg Rotterdam. Tijdens dit weekendje weg maak je kennis met de stad én met de beste restaurants uit de omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement met een uitgebreid diner op zaterdagavond of een long lazy lunch bij restaurant Parkheuvel op zondagmiddag. Na deze verwennerij ga je maandag met veel plezier weer aan het werk! Het culinaire arrangement van Hotel Pincoffs wordt gecombineerd met een overnachting in het stijlvolle boetiekhotel. Met een telefoontje, mailtje of muisklik boek je een culinair arrangement. Team Pincoffs legt je in de watten tijdens jouw verblijf in Rotterdam.

‘KIJK, DIT HOTEL HEEFT HET BEGREPEN’
De Volkskrant

Culinair weekend weg Rotterdam centrum

Bij Hotel Pincoffs bieden we verschillende arrangementen aan. Zo kies je zelf bij welk restaurant jij jouw culinaire weekend weg Rotterdam centrum wilt doorbrengen. Wij werken samen met diverse exclusieve restaurants en zorgen voor het vervoer van en naar het hotel. Dit kan zowel met de gewone taxi als met een watertaxi verzorgd worden. Door alles tot in de puntjes voor jou te verzorgen, kun jij optimaal ontspannen. Het culinaire weekendje weg is bovendien het perfecte cadeau voor iedereen die je in de watten wilt leggen, wilt feliciteren of wilt bedanken.

Reserveer een culinair weekend weg in Rotterdam

Kun jij niet wachten om naar Rotterdam af te reizen en uitgebreid te komen dineren of lunchen? Reserveer jouw culinair weekend weg in Rotterdam dan direct. Je kunt de reservering telefonisch, per e-mail of online maken. De arrangementen zijn beschikbaar op aanvraag. Wij willen namelijk graag voor jou de beschikbaarheid in de restaurants controleren. Je kunt ook kiezen voor een kamer-upgrade naar een grote suite of een suite met whirlpool. Misschien heb je wel zin om fietsen te huren in ons hotel of een sloep in de jachthaven om de hoek. Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met ons team. Team Pincoffs helpt je graag!

Boek nu