VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Kom op adem met een culinair lunch arrangement Rotterdam

Winkelen, cultuur snuiven en de skyline bekijken: Rotterdam heeft genoeg te bieden tijdens een weekendje weg of mini-vakantie in eigen land. De beste manier om tussen alle activiteiten door op adem te komen? Dat is door een culinair lunch arrangement Rotterdam bij Hotel Pincoffs te boeken. Wij zorgen ervoor dat je geniet van een volledig verzorgde lazy lunch in toprestaurant Parkheuvel. Wij regelen hierbij ook het vervoer van en naar het restaurant en alle overige details. Zo kun je na de lunch uitrusten in één van onze luxe kamers of suites. Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat er ’s avonds of de volgende ochtend een fiets of taxi klaarstaat zodat je Rotterdam verder kunt ontdekken!

‘JE HEBT HET IDEE DAT DE HOTELIERS JOUW WENSEN HEBBEN GERADEN’
NRC Handelsblad

Culinair lunch arrangement Rotterdam centrum voor 2 personen

Het culinair lunch arrangement Rotterdam centrum is de ideale manier om de stad te ontdekken en je even volledig in de watten te laten leggen. Het luncharrangement bij restaurant Parkheuvel is beschikbaar op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag & zondag vanaf 12.00 uur tot en met 15.00 uur. Op zondag is de keuken doorlopend geopend (van 12.30 uur tot 16.00 uur) voor een long lazy lunch. Na de lunch word je door de watertaxi teruggebracht naar Hotel Pincoffs. Als je nog meer van Rotterdam wilt genieten, boek dan een extra overnachting in ons boutiquehotel. Het culinaire lunch arrangement is geldig voor 2 personen. Dit is ook een bijzonder cadeau voor een partner, goede vriend of vriendin of een ander dierbaar persoon in je leven. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de receptie van Hotel Pincoffs. 

Meer informatie over het culinair lunch arrangement in Rotterdam

Wil je meer informatie over het culinair lunch arrangement in Rotterdam? Op onze website lees je precies wat je allemaal krijgt bij de special Parkheuvel & Pincoffs Experience. Restaurant Parkheuvel is op dinsdagen gesloten. Op zondagen kun je extra lang genieten van de long lazy lunch. Deze heeft dezelfde prijs als het 5-gangen dinerarrangement. Hotel Pincoffs biedt ook andere culinaire luncharrangementen aan. Op onze website vind je een overzicht en ook meer informatie over ons kleinschalige boutiquehotel waar je na de lunch kan nagenieten op het zonneterras aan de jachthaven of bij de haard in de bar. Heb je vragen of wil je direct een reservering maken? Neem dan contact met ons op. Alle arrangementen zijn te reserveren op aanvraag. Je kunt ons ook bellen of e-mailen om je reservering compleet te maken. Graag tot ziens!

Boek nu