VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Culinair eten Rotterdam

De beste manier om een dierbare of geliefde te verrassen is met een luxueus etentje. Wilt u culinair eten in Rotterdam en aansluitend overnachten in een mooi boetiek hotel? Maak dan kennis met de culinaire specials van Hotel Pincoffs. Wij bieden u arrangementen inclusief diner bij diverse toprestaurants. Restaurants waarmee wij nauw samenwerken zijn Parkheuvel, FG, FG Foodlabs, Tres, Gastrobar Ster, Allure en Aloha Bar. Met een telefoontje heeft u uw culinaire uitstapje geregeld. Wij maken de reservering bij het restaurant en het vervoer naar de locatie als u dat wenst. Genieten begint bij Hotel Pincoffs in Rotterdam. Ook reserveringen bij andere restaurants regelen wij graag voor u. Op onze service kunt u rekenen. 

‘KIJK, DIT HOTEL HEEFT HET BEGREPEN’
De Volkskrant

Culinair etentje Rotterdam: maak het zo luxe als u zelf wilt

Een culinair etentje Rotterdam maakt u zo luxueus als u zelf wilt. Wij bieden een ruime keuze aan restaurants waarmee wij nauw samenwerken. Van twee Michelin-sterren tot funcky food. Bij de specials met de restaurants is een wijn- of saparrangement meestal inbegrepen in de prijs. Extra gangen kunt u bijboeken. Als u meer vertier wenst, kunnen wij overdag een sloep voor u huren of een gids die een privé-tour door Rotterdam geeft. Vanzelfsprekend geeft ons team graag tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in de stad. Na het diner bent u van harte welkom in onze hotelbar. Maar u kunt ook direct uw kraakverse lakens van uw comfortabele boxspringbed opzoeken. Voor wie de overtreffende trap van luxe zoekt, biedt Hotel Pincoffs suites met whirlpool en perfect uitzicht op de skyline van de stad.  

Culinair eten in Rotterdam: boek direct bij Hotel Pincoffs

Onze arrangementen voor culinair eten in Rotterdam en overnachten bij Hotel Pincoffs boekt u online op aanvraag of door ons te bellen of te mailen. Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid. Wij willen uw aanvraag graag persoonlijk behandelen. U kunt uw aanvraag zowel via de website als telefonisch of via de e-mail aan ons doorgeven. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de culinaire arrangementen, neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt u graag bij het boeken van een ontspannen én smakelijk verblijf in Rotterdam.

Boek nu