VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Culinaire special Rotterdam: heerlijk dineren, overnachten en de stad ontdekken

Uitgebreid tafelen in een luxe restaurant, de stad ontdekken en daarna heerlijk slapen in een prachtig hotel: daar wordt toch iedereen blij van? Boek daarom een ??culinair arrangement Rotterdam bij Hotel Pincoffs. Wij bieden heerlijke arrangementen inclusief diner of lunch, overnachting en ontbijt. U bepaalt zelf in welk restaurant u wilt eten. We werken samen met verschillende exclusieve restaurants in de stad. Met een telefoontje regelen wij de reservering van het restaurant, de zaal en alle extra's zoals vervoer van en naar het restaurant. U kiest zelf of u per taxi, watertaxi of fiets wilt reizen.

'ROTTERDAMS ENIGE ECHTE BOUTIQUEHOTEL'
Lonely Planet

Culinair arrangement Rotterdam centrum: ideaal cadeau

Een culinair arrangement Rotterdam centrum is de ideale manier om de stad te leren kennen en even te ontspannen. Je hoeft zelf immers nergens meer aan te denken. Door het comfort en het gemak is het arrangement natuurlijk ook perfect om cadeau te doen. Trakteer jouw geliefde op een gezellig weekendje naar Rotterdam of geef het arrangement cadeau aan een pas getrouwd stel. Wij weten zeker dat dit geschenk in de smaak zal vallen. Bij Hotel Pincoffs denken we graag met je mee en kunnen we het arrangement eventueel aanpassen aan jouw wensen. Maak bijvoorbeeld een upgrade naar een suite met whirlpool voor een extra luxueuze overnachting.

Meer weten over het culinair arrangement in Rotterdam?

Wil je meer weten over het culinair arrangement in Rotterdam? Op onze website kun je zien welke restaurants onderdeel zijn van onze arrangementen. Voor een persoonlijk advies of als je het arrangement wilt reserveren, kun je direct contact met ons opnemen. Je bereikt ons via de e-mail of telefoon. Alle arrangementen zijn exclusief en kunnen op aanvraag worden geboekt. Neem als je een speciale datum in gedachte had tijdig contact met ons op. Zo weet je zeker dat je bijvoorbeeld een jubileum of ander bijzonder moment in stijl kunt vieren bij een toprestaurant en in ons mooie boetiekhotel!

Boek nu