VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

Boutique hotel Rotterdam

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs.
Dit bekroonde boutique hotel in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument aan de rivier. Het heeft een sprankelende mix van monumentale details, een inspirerend interieur met design en antiek en is gedecoreerd met krachtige fotografie. Pincoffs is jouw kleine luxe hotel in Rotterdam.
Ons team heet u van harte welkom.

‘JE HEBT HET IDEE DAT DE HOTELIERS JOUW WENSEN HEBBEN GERADEN’
NRC Handelsblad

Boutique hotel Pincoffs Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs is hèt boutique hotel van Rotterdam. Het kleinschalige hotel is gevestigd in een rijksmonument aan de rivier en kent een sprankelende mix van monumentale details, een inspirerend interieur en krachtige fotografie.
De hartverwarmende en onuitputtelijke service van het team leidt jaarlijks tot een uitgesproken hoge waarderingen door gasten.
Bij ons voelt u zich thuis.

Uitzicht op Erasmusbrug

Het stijlvolle boutique hotel Pincoffs in Rotterdam is de ideale uitvalsbasis voor een bijzondere overnachting. Het luxe hotel, geclassificeerd als 4 sterren superior, ligt op de hippe Kop van Zuid centraal aan de rivier met uitzicht op de Erasmusbrug. Vele Rotterdamse hotspots zijn op loopafstand te vinden.

Meer info

Standaard vele extra's

Boutique hotel Pincoffs is gevestigd in een voormalig douanekantoor uit 1879 en bezit talloze authentieke details. U vindt hier de mooiste suites met whirlpool van de stad.
In de kamers treft uit buitengewoon luxe uitrusting aan met talloze, bij de prijs inbegrepen extra's als: espressokoffie, biologische thee, tafelwater, wifi, mobiele telefoon, topbedden van Auping, airconditioning. En in dit hotel kunnen ook de ramen gewoon open.

Boek hier