VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'
Suite Hotel Pincoffs
Discount slider image

VOORDELEN 'BOEK DIRECT BIJ HOTEL'

DIRECT 5% KORTING. ALTIJD BETER. GEGARANDEERD. 

Onze website Andere boekingssites
Gratis bitterballen-proeverij in onze bar (4 st, ook vega)
Flexibel omboeken
Gratis hotelgids QL
Gratis koffie, thee & tafelwater in kamer
Voer uw e-mailadres in
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul de code in

3 daags arrangement Rotterdam

Als grootste stad van Zuid-Holland is Rotterdam echt een stad die je moet ontdekken. Rotterdam is een stad die altijd in ontwikkeling is en waar nieuwe architectuur schitterend gecombineerd wordt met de oude historie van de stad. Rotterdam kent enkele bekende bezienswaardigheden, zoals de Erasmusbrug, de Euromast en de Markthal. Maar de stad biedt veel meer. Ook de minder bekende bezienswaardigheden zijn zeker de moeite van bezoeken waard en zullen je juist een verrassend beeld van Rotterdam geven. Om zoveel mogelijk van de stad te zien en te ervaren, kun je gebruikmaken van een heerlijk 3 Daags Arrangement Rotterdam, waarbij u overnacht in het mooiste en gezelligste hotel van Rotterdam, Hotel Pincoffs.

‘JE HEBT HET IDEE DAT DE HOTELIERS JOUW WENSEN HEBBEN GERADEN’
NRC Handelsblad

Ontdek tijdens een 3 daags arrangement Rotterdam centrum

Met een 3 Daags Arrangement Rotterdam centrum kun je pas echt van de stad genieten. Wil je een humorrijke gids die je de echte stad laat zien? Wil je varen op de Nieuwe Maas? Wil je de hotspots zien of juist de nog onbekende juweeltjes van de stad bekijken? Het kan allemaal in 3 dagen in Rotterdam. Wil je genieten van de Rotterdamse architectuur? Er is meer dan voldoende keuze. Diverse bouwstijlen zijn goed vertegenwoordigd in Rotterdam, dat na de Tweede Wereldoorlog volledig moest worden opgebouwd. De Rotterdamse binnenstad was grotendeel verwoest door de bombardementen. Er zijn nog altijd prachtige historische gebouwen te zien, zoals het Stadhuis, de Laurenskerk, het Schielandhuis en het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Europa. Wissel dit af met de wederopbouw-architectuur en de moderne architectuur, zoals de overbekende Kubuswoningen, Rotterdam CS of de Kunsthal en je hebt een prachtig beeld van deze dynamische stad. De Kop van Zuid, waar Hotel Pincoffs is gevestigd, is een omgeving vol architectonische hoogstandjes. Vanuit het hotel heb je zicht op de beroemde Rotterdamse bruggen, maar ook op de indrukwekkende skyline van de stad. 

Een arrangement driedaags Rotterdam in Hotel Pincoffs

Tijdens het Arrangement Driedaags Rotterdam, geniet u in Rotterdams meest exclusieve boutiquehotel van alle luxe die u maar kunt wensen. Het hotel ligt aan de rivier in de Kop van Zuid, met uitzicht op de Erasmusbrug. Hoewel de inrichting van het hotel een mix is van design en antiek, vind je nog vele oude details terug. Hotel Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument uit 1879. Je verblijft altijd in een kamer die luxe is uitgerust. Je hebt de mogelijkheid om zelf een espressokoffie of thee te maken. De kamer beschikt over een minibar, airconditioning, een comfortable boxspringbed van Auping en natuurlijk is er gratis wifi. Elke kamer is anders ingericht. Ook het sanitair verschilt. Er zijn kamers met inloop regendouches en kamers met een bad. De Corner Suites zijn voorzien van een whirlpool. Geniet van de unieke historische details in dit boutiquehotel, zoals extra hoge plafonds, hoge ramen of schitterende balken. Bij mooi weer is het heerlijk genieten op het terras van het hotel. In de koudere maanden kun je voor een hapje en drankje, een lunch of diner terecht in de hotelbar waar de haard brandt.

Boek nu