Online Reserveren
Check Loyalty card

Zakenontbijt Rotterdam

Suite Hotel Pincoffs is gespecialiseerd in een luxueus zakenontbijt. U kunt bij ons terecht met uw afspraak, uw bedrijf of met een netwerkgroep. Wij hebben ruime ervaring met diverse netwerkgroepen van verschillende omvang. Ons ontbijt bestaat uit biologisch brood van Carl Siegert, biologische vleeswaren, bio-eieren en -melkproducten en fair trade zoet broodbeleg.
Wij schenken koffie van illy en biologische thee van Mr. Jones.

Ontbijt van Pincoffs
Wij bieden de perfecte plek om een hoogwaardig en luxe ontbijt te combineren met zakendoen. U kunt hiervoor terecht in een van de sfeerrijke ruimtes in ons rijksmonument uit 1879. Voor netwerkgroepen en bedrijven is onze hotelbar Lodewijk de ideale plek voor een zakenontbijt in Rotterdam. De bar is gelegen in het voormalige klerkenlokaal van het Douanegebouw aan de Entrepothaven. Op de kades voor ons pand is tot 9.00 uur gratis parkeergelegenheid. Het is ook mogelijk te vergaderen in één van onze stijlvolle vergaderkamers. Onze urban-heisessies en retraites hebben inmiddels een bijzondere reputatie. U kunt het gehele hotel afhuren voor uw gezelschap om te verblijven én te vergaderen in een inspirerende, informele omgeving die is omringd door water en historische bruggen.

Meer informatie
Kijkt u op onze website voor meer informatie over het zakenontbijt dat Pincoffs in Rotterdam aanbiedt. U vindt hier sfeerimpressies op films en foto’s van onze hotelbar, ontbijtzaal en kamers. U kunt ons bereiken op +31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl

Meer over Hotel Pincoffs:
Weekend RotterdamVergaderlocaties RotterdamRotterdam weekendje wegLuxe hotels in RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel Rotterdam AhoyHotel ecolabelGroen hotel RotterdamDuurzaam hotelBoutique hotels.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer